tiistai 7. marraskuuta 2017

Rasistiseen väkivaltaan kannustava Nanoaggressiivinen NamuMamuvuoka


Ainekset:
- 1 rasia MAhdottoman MUhkeaa porsaan palapaistia
- Perunaa
- Pari sipulia
- Lihaliemikuutio
- Pippuria, suolaa

Kuten ennenkin, ei häsläämistä, ei hienostelua, pelkkää ruokaa isolla RRRasistisella RRRllä, PERRRKELE.

Viskaa palapaisti vuokaan.

Suuntaa strateginen viha ja nanoaggressio näitä sieluttomia lihakimpaleita kohti, veistele niitä saksilla pienemmiksi, jotta ne kypsyvät nopeammin ja ovat noin sanotusti suupalan kokoisia, sellaisen länsimaisen keskivertoihmisen suuhun meneviä, eikä ällöttävästi liian isoja.
 

Kuori ja pilko pottuja haluamasi määrä, vaikka puoliksi, viskaa lihojen perään. Sipulit myös, ja aivan saatanan sama miten niitäkin pilkot, vajokki.

Peitä koko sotku vedellä. Toki kannattaa ensin antaa lihojen ottaa väriä jossain vaiheessa kokkausta(vaikka spray-maalilla, jos et tajua, hölmö).

Lihaliemi ja mausteet perään. Anna hautua alle kahdessasadassa vaikkapa vähintään pari tuntia, enemmänkin jos haluat potuista ja mamuista mahdollisimman suussasulavaa mössöä.
SYÖ! Syö perkele ja mieti saatanan rasisti kuinka vihaisesti aiot seuraavaksi mulkoilla eri kansanryhmään kuuluvia yksinäisiä, yksityisiä, yksittäispausyksilöitä kaupungilla. Ehkä mulkoilusi taso yltää jo siihen pisteeseen, että joku uhreistasi sekoaa ja tarttuu puukkoon tai rekkaan lähikuukausina. Ehkä vahingossa saat ne ahdasmielisyyden murtamat mielet tekemään pahojaan, hullu fasistiretku, kuole. Itseasiassa jos olet valkoihoinen suomalainen, lisää pakkaus rotanmyrkkyä pöytämausteeksi ja ala lappoamaan naamaasi, huoraläskijuntti.

Huuhdo syömäsi paska alas oluella. Laita foliolla vuoraamasi lippis päähän ja katso TV:stä yleisradion aivopesua kunnes vaivut koomaan tai sammut. Herää ja toista käsittely.

Muista harjoitella mulkoilua ja nanoaggressiota peilin edessä täyden kuun aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti