tiistai 12. joulukuuta 2017

Hipsterinatsiraportti II


 - Herr Vampyrkommandant, lähteidemme mukaan Sarastus on viime aikoina julistanut ja ihannoinut interracial-seksiä ja pettämistä. Heidän mukaansa rakkaus on geenivirhe ja pettäminen on luonnollista










- ... ... .. ....vittu.. ...Huoh.. Kaikki tämä taistelu paremman tulevaisuuden puolesta, ja he vetävät maton jalkojemme alta. Miksi enää vaivautua uhrautumaan minkään takia, kun puolet tiimistä on vaarallisempia kuin viholliset? Aivan kuin nettipeleissä, yrität tehdä jotain suurta, ja paikalle ilmaantuu aina se yksi leeroy jenkins joka kusee kaiken tuhannen turskauksen pillun päreiksi. 

Minä olen sentään soluttautunut musabisneksen ja suvakkien limaiseen massaan, ja teen hiljaista myyräntyötä sisältä käsin, sillä välin kun nuo pelkurit kusevat kaiken kuin apinalauma joka heittelee omaa höyryävää paskaansa ja tiiliskiviä ikkunoihin. Sen rakennuksen ikkunoihin jonka sisältä käsin kaikki paha tapahtuu, johon soluttauduin.

Anna kun arvaan; ovatko ne taas lukeneet liikaa Oswald Spengleriä ja muita amatöörejä kuin piru raamattua? vhiittu..
Ymmärrän että hipsterinatseilla on kova hinku julistaa totuutta ja luonnollisuutta, mutta he vetävät homman yleensä täysin överiksi.

Rakkaus on olemassa. Kysymys on siitä, että voimme nousta lihallisten himojemme yläpuolelle. Olemme ylvästä sakkia, ja se tekee meistä parempia kuin tummaihoiset ja juntit. Nousemme uudelle tasolle kieltämällä itseltämme typeriä himoja. Kokeileppa joskus. Lopeta vaikkapa suolan tai sokerin käyttö kuukaudeksi. Kun pystyt retuuttamaan ja komentamaan himojasi ja typerää lihaasi, nouset henkisesti uudelle tasolle.
Mutta juu. ON SE PIRU VIE kun ei uskalla enää "meidän miehiin" luottaa. 
 
 
 
Anna tänne se raportti. ...
.. juu... kuten arvelinkin... spengler... jared diamond... tony halme... . . .  ..  .mad max?

Miksi helvetissä ne ovat sotkeneed Maxin tähän. Viaton mies, ja käyttävät sitä keppihevosenaan kuin vihervasemmiston sekopäät lapsia 612-tapahtumassa.

Huomasitko muuten Fury Roadissa, kuinka se pääosan jantteri käytännössä imitoi Mel Gibsonia. Kaikki ne pienet eleet, ilmeet ja reaktiot, olivat suoraan Gibsonin repertuaarista. Se oli kummallista! Mutta hauskaa. 
Tiesitkö muuten että sama kaveri esitti Picardin kloonia Star Trek Nemesiksessä? Jännä mitäänsanomaton, näkymätön, typerryttävän ohut karisma ja geneerinen saippuaoopperanaama, nevöhööd-kaveri, ja silti se ujuttautuu joka leffaan kuin neekerin lihaksikas ja suuri käsi viattoman teinitytön hameen alle, kuten sarastuksen himokkaat hipsterinatsit nyt fantasioisivat. Niillähän käy seisomaan pelkästä ajatuksesta.
Okei.  mutta tuota.





Katkaistaan muutamaksi kuukaudeksi kaikki yhteydet Sarastuksen jätkiin, ja katsotaan miten tilanne on kehittynyt siinä vaiheessa. Kun sivuston keväällä taas avaa, eiköhän siellä ole sateenkaaria, crossdressingiä ja barbeja etusivu tulvillaan. Mutta aina on toivoa.

Ketä meitä on Sarastuksen jälkeen enää jäljellä? Kapteeni ainakin, ja sen toinen & kolmas blogi, ja sitten tämä nuivien haippirinki, yrjöperskeleet ja sun muut vanhat junttiukot joita on jo kuolo alkanut korjaamaan. Jäämme todennäköisesti yksin.
Puolittakaa annokset.
Half rations.
Tarkka-ampuja tuonne katolle.

Poistukaa.









2 kommenttia:

  1. Aivan kuin nettipeleissä, yrität tehdä jotain suurta, ja paikalle ilmaantuu aina se yksi leeroy jenkins joka kusee kaiken tuhannen turskauksen pillun päreiksi.

    Mummos kusee. Ei haukuta Sarastusta saatana :D

    Minä olen sentään soluttautunut musabisneksen ja suvakkien limaiseen massaan

    Niin olin soluttautuneena muuten mäkin, puolitoista vuotta kirjastossa. Ei saatana, ei saakeli...mutta nyt se on ohitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei me sarastusta haukuta, hellästi vaan potkitaan perseelle

      Poista