perjantai 1. joulukuuta 2017

Toinen luukku

- Oi herra siis rouva eikun yliherraherrasen rouva tai jompikumpi.. Tässä teille oi suuruuksien suurehkous perinteinen suomalainen jouluruno:

öö.. Naatti joulun aloittaa, ja... ööh.. tuomas turpaan taputtaa.. eikun tupaan. Anna panee, ja olutta saadaan. Juodahaks.. joud.. juodaan joukolla joulu.. jouluna.. Krhm..

..Oli minulla vähän taka-ajatustakin tässä.. Voisitteko tehdä joulukuun kunniaksi päivittäisen blogimerkinnän. Sellainen joulukalenteri!
 - Tunge ne runosi perseeseesi neiti adjutantti,
ja mitä sellaisissa merkinnöissä pitäisi lukea? Jokin poliittinen satiiri tai uutinen joka päivä? Luuletko luovuuteni pulppuavan loputtomiin? Luulit oikein mutta haista paska. Ei kiinnosta tuollainen, eikä helvetti ehdi. Sellaisen suunnittelu olisi pitänyt aloittaa jo loppukesästä, ja automatisoida niiden julkaisu. En minä sellaiseen ryhdy, enkä ryhtynyt, en.
 - Emmekö saa mitään? Nyt on jo käytännössä toinen päivä. Eilenkään ei tullut mitään, ei mistään luukusta. Ja pidättäytykää kakkosluukkuvitseistä, voisitteko oi Herr Vampyrkommandant?
 - Voisin. Vai blogimerkintä. Noh... olkoon menneeksi, siinä teille saatana....  
 ...Ette saa mitään. HAISTAKAA PASKA.
Vaikka rakastankin joulun aikaa, vihaan joulukalenteriteemaisia blogimerkintöjä, voi luoja että ne saavat voimaan pahoin. Eli, toisen joulupäivän luukun saldo: EI BLOGIMERKINTÄÄ. PISTE.
ps. TUKEHTUKAA ANANASKONVEHTEIHINNE!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti