keskiviikko 14. helmikuuta 2018

My little Gestapo Dungeon #15 - Iisalmen Kalifaatti
 
- Frau Üntervampyrkommandant.. Olet ollut Feyriksen lähipiirissä vuosia, jopa niistä ajoista kun taistelimme Iisalmen Autonomista Kalifaattia vastaan. Olisiko sinulla mitään mehukkaita tarinoita, sellaisia joita ei virallinen historia tunne?


- Historiantuntia kaipaat, nuorikko? Ja kuka antoi luvan sinutella?

Onko se nyt historiaa, kahdeksan vuottahan tuosta vain on. Kyllä, hän ehti saada paljon aikaiseksi.. En tiedä voiko niitä kutsua uroteoiksi, mutta ainakin ne saivat Kalifaatin moraalin alas ja pelkotilat ylös ja johtivat lopulliseen voittoomme.

Yksi jonka muistan aina päällimmäisenä.. taisi olla 2090-luvun alussa. Oli kahdenkymmenen asteen pakkanen, viimainen pohjoistuuli. Hän asensi siihen rakkaaseen Land Roveriinsa vesitykin ja säiliön, houkutteli Kalifaatin muurien suojista lauman tundraneekereitä taistelemaan, odotti että joukko tulisi sopivan kauaksi portilta. Vesitykki auki väijystä.. hypotermia vei heidät kai kymmenessä minuutissa. Luotiakaan tuhlaamatta. Ei Allah lämmittänyt ja Impivaara miellyttänyt, hän kuulemma tokaisi. Ei se ollut kovin iskevä lause mielestäni.Toinen hyvä sattui myös Kalifaatin tienoilla. Eurosiperian ja toki myös Eurabian ihmisoikeusneuvostot kyllästyivät tuohon niin sanottuun "laittomaan" sotaamme Kalifaattia vastaan. Feyris päätti löytämänsä porsaanreiän avulla jatkaa teurastusta.
Muutaman voidellun virkamiehen avulla hän olikin nyt alueella turvaamassa rauhaa.
F:n eliittijoukkojen kypäriin etsattiin pikaisesti "peace keeper"..
Siitä on itseasiassa valokuvakin.. tässä
  ..viikon päästä sama teurastus tosiaankin jatkui, nyt laillisena.

Kuten muistat ehkä upseerikoulusta, nimittäin Kalifattilaiset tappoivat ja kiduttivat villifinuiitteja ja muita lainsuojattomia suomalaisia sen lisäksi että yrittivät hyökkäyksiä tänne Impivaaramme tukikohtaan. Eikö se ole rauhanturvausta silloin..

Olisihan näitä monia vielä kerrottavaksi.

Yksi hieman kierompi tapaus. Feyris väittää idean lähteneen Impivaaran arkkiatri Mengy-kunilta, mutta kaikki lähipiiriläiset tietävät kuka ajatuksen takana oli.. He liittivät tiukasti kiinni sidotun Kalifattilaisen sotavangin oraaliin tuloletkun vedelle, siis mahalaukkuun asti, ja anaaliin poistoletkun, ja etsivät sopivan virtauksen jolla vanki pysyisi hengissä tässä kiertopumpussa mahdollisimman kauan. En tiedä tarkoista tuloksista, mutta kerran Feyriksen juotettua Mengyn tajuttomuuden rajoille, Tohtorimme mainitsi minulle tulosten olevan muiden samanlaisten "tutkimusten" kanssa tallessa arkistossamme. Mappeja on kuulemma kymmeniä. Mitä lie keksineet. Jos haluat tietää niin käy tonkimassa- En ehkä.. Ruokahaluni on minulle tärkeämpi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti