maanantai 12. helmikuuta 2018

My little Gestapo Dungeon on the Prairie osa 14 - Lopun alku


 - Adjutantti... Haluan sanella radiopuheen. Kuuluttakaa lähetys myös tukikohdan kaiuttimista tasan kello 1106. valmista..?

Hyvät impivaaralaiset. Tässä puhuu johtajanne Vampyrkommandant Feyris Nyannyan.
Tiedätte, että sota on jo horisontissa. Tunnen kolmannen maailmansodan taakan harteillani. Jo pelkkä laaja tietämykseni sotahistoriasta ja sen kauheuksista murtaa ihmisyyteni ihmisraunioksi kun tiedän mitä tuleman pitää. Lisätkää tähän vielä äärimmäinen herkkyyteni ja kykyni samaistua ja tuntea nämä kauheudet konkreettisina elävinä kohtauksina yön yksinäisinä tunteina niin tiedätte että haluan joko herätä tästä painajaisesta tai kuolla.
Runoilijasieluni, tuo ikuinen rikkinäinen lapsi kärsii eniten sodan ajatuksesta, ja sellainen psyyke ei kestä todellisia tapahtumia. En halua nähdä tulevia vuosia, ajautumista sotaan, enkä sotaa. Hyvät alamaiseni, aion lähteä enkä koskaan palaa. Luovutan tukikohdan johtajuuden üntervampyrkommandantilleni. Kauan eläköön. Paetkaa impivaarasta vielä kun voitte. Pelastakaa oma nahkanne, jättäkää aseenne. Antakaa NATOn ja Venäjän taistella ja viedä mitä he haluavat

- Mmit.. miten VOITTE? Muutuitteko juuri italialaiseksi!?????? Olette pahempi pelkuri kuin Badoglio!!!!!!

- Ciao bella.. Tässä tukikohdan avainnippu, lähden mökilleni viljelemään perunaa ja kalastamaan

- EI!!! Olette katsoneet kuolemaa silmästä korv.. silmään, olette asunut lähellä taistelualuettataistelleet palkkasoturina, résumééééénne on pitkä, niin pitkä, että se alkaa äRRRästä ja loppuu ééééhen. Olette ottanut omiin nimiinnejulkaisseet kirjoituksia radiokäävältä, Mengy-kunilta, minulta, edeltäjältäni, basistilta, siltä tyypiltä joka vain jakelee kuvia, ja sitten siltä joka kirjoittaa paatoksellisia kielioppivirheitä täynnä olevia julistuksia kuten "antifasistin palikkatesti". Ja NIIN! Ilman teitä olen kuin palikkatestin ylimääräinen palikka joka ei kuulu mihinkään reikään! Ei edes omaani! Ette saa luovuttaa nyt, juuri kun tarvitsemme vahvaa johtajaa!

- Olemme päässeet loppunäytökseen, tähti on sammunut. Hyvästi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti