tiistai 13. helmikuuta 2018

My little Gestapo Dungeon on the Prairie #15 - Delegoinnin ABC


 - Frau Üntervampyrkommandant, Hän siis lähti?! Mitä hän sanoi?? Mitä nyt kirjoitamme blogiin? Järjestämmekö kriisikokouksen? Esikunta? Julistammeko hätätilan Impivaaraan?- Ei, emme lähetä radiopuhetta, emme edes tukikohtaan. Pidetään tämä vain upseeriston tiedossa. Emme lietso paniikkia. Ja pidä huoli ettei blogin lukijat saa tietää mitään, ei myöskään tästä keskustelusta.
Niin, blogimerkintä. Mistä aiheista hän on kiinnostunut? Lakko, vaalit, hipsterinatsit.. . Niin muuten. Muistan hänen kiivastuneen Sarastus-lehden eräistä teksteistä. Kursikaa kokoon kirjoitus seuraavasta aiheesta.. tuota: kun katselee oikeastaan mitä tahansa amerikkalaista tv-sarjaa, niin yksi pääosista eli vakionegroidi, on auktoriteetti, tai kaksimetrinen ja lihaksikas, joskus kaikki nämä yhdessä. Ja valkoinen pääosamies on heikko, tyhmä, ja sivussa. Törmäsin pariin lasten/nuortensarjaankin ihan naapurimaamme Suomen televisiossa jossa kaava toistuu. Aikamoista .. alitajuista vaikuttamista. Frau Kommandant, siinä teille aihe
- Rustaan muistiin... Eli aivopesu... juutalaiset.. yritys vaikuttaa miesten rodulliseen itsetuntoon negatiivisesti, ja toisaalta yritys saada naiset lisääntymään negroidien kanssa.. tuota. Käytänkö termiä "neekeri", vai "mustaihoinen", vai?

- Mahdollisimman halventava, sitä parempi. Ja niin, muista; lisätkää tekstiin vielä kirosanoja ja kielioppivirheitä, ei niinkään kirjoitusvirheitä, vaan heikennä täydellisiä lauserakenteita oppimattoman kiihkoilijan tasolle.
hmm.. Kuten Feyris ehkä sanoisi;  tunge adverbiaalit ja partisiipit tehosekoittimeen, lisää roimasti superlatiiveja ja kirosanoja, sekoita, kaada ne uunivuokaan alistuskonjuktioiden päälle, anna kypsyä eksistentialistisen tuskan hehkussa kolme ikuisuutta. Älä syö, mutta tarjoile ja juokse pois ennen kuin he ehtivät maistaa - Ei kielioppivirheitä? Oletteko varma?

- Olen varma, johtajamme on täydellinen


 - Ja Aurinkoinen- Aurinkoinen ja täydellinen, kyllä


 - Ja hän tuoksuu
- Tuoksuva, aurinkoinen ja täydellinen, kyllä. Menkäähän nyt Frau Kommandant

- Kyllä, Frau Üntervampyrkommandant

- Jösses mikä tyhjäpää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti