keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Antirasistin PalikkatestiKissani aamu alkoi niinkuin suomalaisen kissan aamun täytyykin alkaa rankan yöllisen lumisateen jälkeen; nappasin katin kainaloon, avasin oven ja sinne viskautui parin metrin kaaressa matikainen päätään myöten puuterilumeen. Muutamalla predator-leijonaloikalla ihrakasa hyppi takaisin sisään.
  Siinä hetken lumeen heitettynä ja hukkuneena sen ilme oli taattu "mitä vittua nyt taas, siis.. mitä vittua". Sen ilmeen tietää jokainen kissanomistaja joka keppostelee naukumaattiansa.

Mörköydyin pelottelemaan naapurustoa aamukävelylle, ja lähistöllä toisen polven kotoutuneet neekerilapset - kutsuttakoon heitä tundraneekereiksi - sukupuuttoon kuolevine valkoisine ystävineen hyppivät ketterästi lumessa kuin korkeasaaren apinalinnan asukit. Voi sitä intoa, absurdia vaikutelmaa ja..

SEIS!

Jostain ajan hämärästä, hämähäkinseittien takaa kuuluu menneitä aikoja puolustavan antirasistisen homejoukkion aavemainen, katoava huuto, "et voii kirjoittaaaa noiiiin...... senkiiiin naaatsiiiiii...."...
Tämä joukkio on oppinut näkemään maailmansa mustavalkoisena; on hyvä, ja on pahat natsit. Mitään vivahteita, mitään sävyjä ja välimuotoja ei ole.
  Nykyään Euroopan isossa ihmemaassa näyttämölle on astunut tavalliset perheet, isät, äidit, nuoret, jotka joutuvat puolustamaan kotejansa ja perhettään muslimilaumoilta. Tätä ei antirasistin pieni mieli kykene ymmärtämään. On vain 0 tai 1. Niinkuin tietokoneilla. Ei edes tietoa sumeasta logiikasta, ei mitään syvempää ymmärrystä.
On kiehtovaa kuinka hyvä/paha-uskovainen yrittää käsittää todellisuuden joka ei vastaa hänen lastenkirjoista oppimaansa mustavalkoista satumaailmaa.


Antirasistilla on edessään laatikko jossa on kaksi reikää; ympyrä ja neliö. Antirasistin syliin kaadetaan kasa palikoita, mitä erinäisimpiä muotoja, on soikiota, kolmiota, ehkäpä jopa Lovecraftin kuvailemia neliulotteisia monitahokkaita. Antirasisti ei jostain syystä halua myöntää tai ymmärtää näiden muiden muotojen olemassaoloa, vaan yrittää käsittää ne vain ympyränä tai neliönä. Antirasisti jatkaa palikoiden tunkemista reikiin. Ähellys on kova mutta siitä ei ymmärrettävästi tule lasta eikä paskaa; ja koko yhteiskunta kerääntyy ympärille ihmettelemään myötähäpeissään mitä ihmettä tuo impivaaraan juuttunut menneiden aikojen antisankari yrittää.

Ja niin, kunnes ajan pyörä tavoittaa antirasistin elähtäneen, väsyneen maailmankuvan, saa viaton ihmiskunta kärsiä heidän ehtymättömästä vihastaan ja mustavalkoisesta vastakkainasettelusta. He elävät menneessä. He ovat niitä todellisia 'impivaaralaisia', ja 'perussuomalaisia', joiksi he poliittisia vastustajiaan haukkuvat.

Olin nuorena lähes yksi heistä, minulla on varaa saarnata. Kymmenisen vuotta sitten huomasin ettei maailma ole mustavalkoinen. Päivitin maailmankuvani. En elänyt enää menneessä. Uusnatsit ovat paha, antirasistit+äärivasemmisto on paha, mutta siinä välissä on tavallisia ihmisiä jotka ottavat turpaansa pitkin euroopan muslimivoittoisia alueita. He eivät ole natseja. Heitä vain vituttaa. Lähitulevaisuudessa ilmiö rantautuu Suomeen. Kenen joukoissa sinä silloin seisot?
Mitähän se Feyris nyt yrittää selittää.. en ymmärräääää.. ehkä se on natsi. joo se on uusnatsi. homoalkoholistinatsi. vejetään sitä turpaan ni siitäs saa! HAHAH! en minä kyllä yksin uskalla... Lähdetään koko sakki vetämään sitä turpaan! JEEE!!!!!! saatanan natsit ja donald trumpit!! HYI!! tapetaan ne kaikki ja poltetaan niiden kodit ja hirtetään niiden lapset, ja potkitaan niiden kissoja!!! SIITÄS SAAVAT!!! HHAHAAHAHA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti