keskiviikko 16. marraskuuta 2016

David Lee Roth-imitaattorin levysopimus purettiin: "Imitointi on epämuodikasta"Kuopiolaisen David Lee Roth-imitaattorin sopimus Kaiku Recordings -levytysyhtiössä pistettiin jäihin, kerrotaan Iltalehdessä.
Neljä studioalbumia julkaisseen kuopiolaisen David Lee Roth-imitaattorin levytyssopimus on purettu. Iltalehti tavoitti yhtyeen keulakuvan David Lee Roth-imitaattorin joka kertoi bändin kuulumisista. Niihin kuuluvat uuden levy-yhtiön etsiminen sekä Euroopan kiertueelle lähteminen.
- Olemme nyt ilman levy-yhtiötä, pitää etsiä uusi. Sopimus purkautui tässä syksyn aikana. Nyt keskitymme ensin Englannin keikkoihin, sitten on vuorossa Keski-Eurooppa ja palaamme Suomeen joulukuun alussa, David Lee Roth-imitaattori kertoo.
David Lee Roth-imitaattori julkaisi aikoinaan kolme albumia Universalin tallissa. Tämän jälkeen bändi siirtyi Kaiku Recordings -levy-yhtiöön, joka tuotti helmikuussa julkaistun David Lee Roth Imitation-albumin. Pekka Ruuska Kaiku Recordings -yhtiöstä perustelee sopimuksen katkaisemista näin:
- David Lee Roth-imitaattori on aivan mahtava lavalla, miehet uhkuvat glamouria ja energiaa, vatsalihakset näkyvät. Mutta musiikki ei myy, vain pari asemaa soittaa edes alkuperäistä David Lee Rothia. Imitointi on epämuodikasta, ja alkuperäinenkin artisti on epämuodikas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti