maanantai 7. marraskuuta 2016

Yhdentekeviä faktoja mitättömistä ilmiöistä


n. 10% kuormalavoista on saastunut kolibakteerilla. Useammin, ne voivat myös olla homeessa tai käsitelty homeenestoaineilla ja hyönteismyrkyillä. Joten nuoriso, älkää käyttäkö niitä polttoaineena nuotioissa tai hypistelkö niitä liikaa räppi-skede-DIY-skeitti-jotain-puistoissanne, ellette syöpää ja keuhkotauteja hingu kovin. Ainakaan kalusteita niistä ei kannata tehdä.

 Tai no, lotota voi monella tavalla. http://vivas.fi/27-hauskaa-ja-kekseliaista-ideaa-mita-voit-tehda-vanhoista-puisista-lavoista/


In Finland, we have this martial art called KäsiKähmä Taistelu techniques.Basson kieliä ei tarvitse vaihtaa uusiin. Kielet saa uudenveroisiksi uittamalla niitä lasolissa muutaman tunnin. Kaikki hiki, kuollut iho, smegma, sperma, kusi, epämääräiset litkut, limat, mähmät ja oluet palavat yksinkertaisesti veks, ja soundi on taas kirkas ja terävä kuin kuunsirppi Eurabian yllä vuonna 2130.
Tosin jos basisti ei omista autoa, tai retkikeitintä, siinä sitten vieraat saattavat ihmetellä miksi kitarakamojesi joukossa on puteli sitä itseään. Hah, selittele siinä, piruparka.

ps. Me androgyynit jne basistit käytämme tietenkin Lady Lasolia. Ah, mikä fragrance...

Helsingissä, polttopuuta varastoitiin molempien sotien aikana Hakaniemen torille.Nykyään, paikallinen "antirasisti"-räppihomo tai hiekka/neekeripakolainen kävisi tuikkaamassa tuleen moisen taideteoksen.


"Berliinistä tuli 1920-luvulla pyhiinvaelluskohde, jossa oli sähäkkä ja kukoistava kaupallinen homoalakulttuuri. Vuonna 1932 siellä oli lähes 300 homobaaria ja -ravintolaa, kunnes syöksykierre alkoi natsien noustua valtaan." - http://hulivilipoika.blogspot.fi/

 (Miten niin syöksykierre? Siis tarkoitit nousu, tilanteen paraneminen, jne)(Harmi kun en omista syöpää säteilevää, unettomuutta ja mielenhäiriöitä aiheuttavaa älypuhelinta; en voi testata miten mobiilikäyttäjät näkevät blogin, ja kuinka kauan massiivisten giffien ja kuvien lataus kestää. En oikeastaan välitä. Kai ne ovat keskimäärin ihan tehokkaita kapistuksia nykyään.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti