tiistai 29. marraskuuta 2016

Isäm Maam Puolustajan Tyrmäyspata




Ei, en kuollut.
  En ole ollut linjoilla kun tein työtä tuon soittimen kanssa kaikennäkösillä keikkahommeleilla, kiertueiksikin niitä kutsutaan. Tulin kotiin muutama tunti sitten kaupan kautta kun sisuskaluissa kurni perkeleellinen nälkä. Siihen ei auta vajokin valmisateriat, ei oikullinen olut, ei pirullinen piimä, ei tundraneekerin tulipitsa, ei kuvotuksen kepappi.
Tässä uusi resepti jonka revin kasaan kaupan hyllyiltä kuin nälkäinen kommari stalingradin raunioissa. Edellinen oli siis Tosirasistin Rambopitsa joka löytynee blogin arkistoista.




Isäm Maam Puolustajan Tyrmäyspata:

- Papusekoitus
- Pari sipulia
- Muutama kynsi valkosipulia
- Iso ripaus pippurisekoitusta
- Suolaa
- Soijakastiketta
- Voita
- YKSI VITUN PAPRIKA
- Paketti Jauhelihaa
- Purkki halvinta ranskankermaa
- Wokkivihanneksia (pakaste)
- Purkki ruokakermaa



Jos et omista kunnon jättipannua niin mene helvettiin ja häpeä koska ainekset eivät millään mahdu mihinkään kissanruokalämmittimeen jolla akkasi hakkaa sinua takaraivoon koska olet munaton, irstas, kusta imevä typerä juntti paskanaama joka uskoo helsingin sanomia ja valtamediaa.

Kypsytä ainekset loogisessa järjestyksessä. Jos olet tyhmä niin et osaa. Itse valmistin jauhelihan ensin ja nostin sen syrjään rehupaskojen tieltä. Lopulta heitin kaikki vain yhdessä pannuun ja annoin muhia kannen alla. Söin. Huh.. Vaikkakin kasvispohjaista lähinnä, niin olo on kuin maratoonarilla tai kantaruotsalaisella muslimi-invaasion jäljiltä.
Nautitaan sydäninfarktin kera. Juoma; kylmä vesi tai muutama viskipaukku että saa unta.



Ymmärrän että tuohon olisi voinut paskoa kylkeen vaikka makaroonit, perunat tai riisin, mutta EI. HYI. HÄPEÄ. PASKAA. Ei kukaan jaksa enää sellasia. turhaa, epäterveellistä. Keskitytään asiaan joka toimii, ei mihinkään täytemössöön joka imee maun itse RUOASTA.

Tuleekohan uni tänä yönä, ja kuinka raskas se on, ja kuinka monta kertaa täytyy nousta kuselle. Mystinen on ihmiseläimen tie, kun hän imee kaikennäköistä roskaa naamaansa ennen nukkumaanmenoa, taitaa möyriä mahassa, hänellä, tänä yönä.

Suolet solmuun & Hyvästi.

    
 .
.
.


(Miksi höpisen ruoasta? Olen sarjakuvahahmo, Feyris Nyannyan, 2100-luvun legenda, Impivaaran Vampyrkommandant, rättipään räyhähenki, vuohennussijain violaattori, kamelikuskin kalma, Eurabian eutanasia, maanvaltaajan markiisi de sade, neekerin nukuttaja, sählämin sanktio ja punaviherpersepaviaanin painajainen. Jaa.
Taitaa päässä pehmetä. Olen lukenut liikaa bella-blogeja. Kuka ruokaa tarvitsee kun on täysi viskipullokin jäljellä.)

3 kommenttia:

  1. Meidän perheessä (yksi ukko ja yksi teinipoika) tuonhenkisen ruoan nimitys on lyhyen ytimekkäästi "mössö".
    - Jauhelihapaketti
    - Jokunen vihannespakaste (wok-tai joku muu), 600g-1kg
    - Tomaattipyrettä pari Lidlin purkkia (140g tai sinnepäin)
    - Valkosipulia, jos huvittaa
    - Tuhdisti ählämikaupan/thaikaupan/yrttimausteita, kulloisenkin fiiliksen mukaan

    Joskus minäkin viitsin käristää nämä wokissa erikseen, usein en. Ei se lopputulos niin kauheasti eroa.

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, että mielessäni ehti pari kertaa käväistä, onko kapinallinen sisuskalu tehnyt viimeisen vastaiskunsa. Joka tapauksessa on ilo nähdä tämä voimallinen paluu ihmiselämän keskeisimpiin kuuluvien osa-alueiden merkeissä.

    Resepti näytti muuten hyvältä, mutta itse jättäisin ne wokkivihanneksetkin pois, pavuissa on yllin kyllin. Riisi- ja makaryynithän ovat pelkkää tarpeetonta mahantäytettä, joka vie tilaa ravinnon ytimeltä. Viskistäkään en liiemmin perusta, vaan juovun halvasta ranskalaisesta brandysta, jota makuaistini väittää paremmaksi kuin kallis konjakki.

    VastaaPoista
  3. Jaa blogger uudisti kommenttihommat enkä tajunnut tarkistaa että täällähän on ihmisiä käynyt möykkäämässä.

    AtaTürkkuulainen: Meillä on hieman samanlainen talous, tosin minityyppi on niin nuori ettei sitä saa syömään rehuja ennakkoluulottomasti. Joten täytyy tehdä minityypille pikkuskidien makaroonilodjut, ja aina kun lapsesta vapaata, niin omat frankenlaatikot jne.

    Kadkadkad:
    Juu ei tässä vielä lähdetty.. Sain poppamieheltä jotain sydänmedikaatiota ja sen pitäisi mukamas auttaa. Ei saa jättää mitään pois, yritin tunkea jättipataan niin helvetisti kamaa että se riittäisi päiväkausiksi. Mutta kun en juopottele, syön kuin sika, joten suunnitelma meni mönkään. Syön ja juon kuin merirosmo mutten liho, ja se jos mikä kannustaa tällaiseen bakkanalismiin. Eli keho ja verisuonet hajoavat kai sisältä ihan näkymättömästi siis.

    VastaaPoista