tiistai 9. helmikuuta 2016

Nakkila Macht Frei


Saakeli.. saamarin saamari..

Helsingin sanomien lukusession ja jauhannan jälkeen aloin taas vihaamaan politiikkaa joten turistan aivoistani muistoja ja faktoja ja toivottavasti asianomaiset sävähtävät kauhusta.

Kauan sitten, Olin vakionaama Nakkilan kommari-infestaatioelokuvakoulussa. (Ja viittivät vielä kopioida animetyylini etusivulleen, saakelin tollo oikeasti voisitko keksiä jotain omaa? Sinä juuri. Teit sen tahallesi, vain ärsyttääksesi minua, koulukiusaaja)

Sattuipa kerran että hyvin kiireisen, tai ainakin sellaista esittävän Herr Rehtorin kanssa keskusteltiin roolistani. Hän totesi minulla olevan enemmän potkua ja munaa käsikirjoitusalalla.

En ymmärrä tippaakaan. Koska:
Se epäluulo; sanoiko Herr kommari-Überrehtori vain noin koska vasurina ei halua minunlaisiani tekemään hommat niinkuin ne pitää tehdä. Vai.. Koska hän puhui totta?
Toki, ammattilaisena, Herr ÜberDirektor ihastui kykyihini kirjoittaa vedenpitäviä ja laadukkaita, pyydettäessä; välillä kuvitteellisia, puolen tunnin mittaisia tv-sarja-kässäreitä, wait for it:  puolessa tunnissa.

Mutta ei ihastunut jo silloin orastavaan androgyyniin natsigoottityyliini... Joka oli oudoksuttavaa. Eikö se kumminkin hinttapuli ollut? That's what the rumours said.

Oli miten oli, jos vihaat Suomalaista nykyelokuvaa, ja pidät sitä tylsänä tissien läpsyttelynä, voit syyttää siitä elokuva- media- ja näyttelytyön koulujen pomoja.

'FC Venus'. Voi jeesus mitä paskaa...... 
Kuolkaa. Joudun olemaan pelkkä harrastelija tällä hetkellä. Miksen minä voi evätä teiltä ISOPALKKAISTA TYÖTÄNNE, vain koska en ole samaa mieltä kanssanne. Teitte sen minulle.

Epä-perkeleen-reilua.


Anyway... Darling... I will bathe in your blood when the time comes. Or have my revenge. In some.. um.. Peculiar ways of destruction.....  Honey baby.... 

- Impivaaran Vampyrkommandant Feyris NyannyanEi kommentteja:

Lähetä kommentti