torstai 4. helmikuuta 2016

Oletko koskaan jäljittänyt satelliitteja kuunvalossa

(Jälkiä Lumessa III)

- Rääh... Selvisin.. Söin metsässä talvimarjoja ja hylätyn kapearaideradan ruostuneita kiskonpätkiä, mikäpä pahan tappaisi..
   Paikallistin jopa paremman My Little Gestapo Bunkkerin kaupungin hienostoalueelta, hämmästyttävä säkä. Ei ihan ministerin Audeja täällä näy mutta 10 metriä pitkiä ja 5 metriä leveitä katumaastureita, ja viime vuosimallin Corvette ja sun muuta.

Muuttaminen on hirveä projekti, tiedätkö. Olisin voinut asua samassa muslimisyövän saastuttamassa peräreiässä kauemminkin mutta olosuhteet nyt vaativat että hoidan homman.. Tilasin pari muuttomiestä ja auton gestapon agenttia ja mustan sonderkraftfahrzeugin kantamaan kamat. Olen liian androgyyni/rock-aatelinen arvokas alentumaan moiseen touhuun.

   On tämäkin aluetta. Kaupungin kermaa valuu kadulla kaupunkia kohti ja takaisin kuin höyryävä ripuli pimeitä töitä paahtavan, itä-eurooppalaisen nimettömän tantereen kalliota liukastelevan palkkasoturin housuissa (t: veteraani.)

Uusi kaupunginosani on white-flight -matkailuyhtiön suosikkikohteita, pääsyitä miksi tänne nokkani työnsin.


(^suvaitsevaisten henkinen tila, sielunmaisema)

Täällä kärvistelevät omatunnontuskissaan SPR:n ihmiskauppiaat, kiinteistöbisneshuorat, kaupunginisät, ja muut kierot perslävet, ja siksipä alue on turvallinen: He tietävät niggerilaumojen riskit; joten tänne ei mielivaltaista vastaanottokeskusta perusteta. Eipä sillä että täällä mitään kolhoja halleja/tönöjä/kiinteistöjä olisikaan. 
    Täydellistä. Ensimmäinen naapurin lapsi, nousi lumikasan takaan kuin elokuvassa.. Ei ollut toffeenaamainen musulmaani eikä pissinaamainen ryssä, vaan ihan oikea suomalainen, kaunis pieni blondi tyttö.
Ensimmäinen aikuinen naapuri jonka näin, oli - niin käsikirjoitetulta kuin se kuulostaakin - blondi nuori nainen, niin kau-vitun-nis(ainut miinus; ulkoilutti koiraa). 
Elämä on kännistä blogia ihmeellisempää, en olisi voinut keksiä mitään näin kliseistä, sellaiset käsikirjoittajat tekevät kolmen pennin saippuaoopperaa, eivät kivenkovaa rokkia tai paskaa kännistä leikkinatsiblogia.





Flight...
Okei.. Olen sitten pelkuri.. Olen ensimmäisimpiä white-flight -hävittäjä-ässiä entisestä musulmaanislummistani. Nyt voin päästää tutut naiset bussipysäkille ilman katupartiosaattuetta, voin kävellä ilman kättä pidempää iltaisin asioillani. Voisin jopa kirjoittaa umpivammaista kuplablogia niinkuin tämä leikki-isä, ja nauraa neekerilaumojen hakkaamille ihmisille "HAHAHA haha HAh mitäs asut neekereiden lähellä AHAH HAHAHa haHA H", joka on siis tuon blogin ainut viesti, näemmä. (t: oikea isä.)






    Eräs fiksumpi kakofoniblogisti mietti ääneen yhtälöä jossa "yksittäistapaus" sattuisi 'väärän' henkilön kohdalle.. Aaaiiivan oikein. Nyt on yhtälöstä poistettu yksi muuttuja.

Sano mitä sanot, minulla on muutakin annettavaa maailmalle ennen viimeistä rysäystä jolloin 'collateral damage' saisi vihdoinkin median, av-kääntäjät, ja blogistit miettimään järkevää, raflaavaa, mediaseksikästä suomenkielistä käännöstä termille.



(^muka-8-bittiset gif-animaatiot näyttävät joskus elegantimmalta 60-luvun hanna-barberalta)

Kaukana slummien kaaoksesta, ja kaavutetuista batmanlaumoista. Olen vihdoin onnellinen. Jatkuva stressitila on poistunut. Tunnen olevani omieni joukossa.
Ja mikä parasta, ilman valosaastetta; täällä näkee tähtitaivaan, ja äärettömän laaja vesistö on kävelymatkan päässä. Haluaisin vihdoinkin hankkiä ensimmäisen alukseni. Olkoon se sitten harjoittelun vuoksi vain soutuvene, samapa tuo. Aivan kuin kesämökillä, lapsena.

..Se taivas ilman valosaastetta.

Oletko koskaan jäljittänyt satelliitteja sekuntikellon avulla, mitaten astelukuja karkeasti nyrkki taivasta kohden?








SAIL ON!!! Ready about! Lee-ho! More drunken bloggin to go! 415 bottles of rum!

(^all artwork belong to their rightful owners, you idiot scumdicker)




- Feyris N.N.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti