tiistai 16. helmikuuta 2016

12 päivää aikaa till armageddon






- ahaa eikun hei, unohtakaa tavanomainen blogipostaus koska--




--- Tjahas, joo tuota, sain juuri korvanappiini tiedon että kolmas maailmansota alkaa ensi viikon perjantainasunnuntaina.
No. Mikäpä siinä sitten. Sittenpä alkaa. Ei itku, voivottelu, miettiminen, vatvominen, rukoilu ja keskustelu sitä tai sen tuomaa tuskaa auta tai poista, sellainen jätetään ämmille. 

Onhan se tragedia, mutta aivan hulvaton sellainen. Tämä on kunnia nähdä ja kokea. Tietysti harmittaa jälkikasvuni puolesta mutta aivan kuin lukemattomat lapset ihmiskunnan alkuhämärästä asti eivät olisi saaneet traumoja sodista. Tai menehtyneet.
  Säilykevarasto, vettä, muutama selviytymistarvike ja plan-B ja C, niillä mennään, jos ei auta niin sitten ei auta, sitten improvisoidaan, delataan tai pelataan hardmodella.






Ei minua se kolmas maailmansota itsessään haittaa. mutta.
On se nyt kumma, juuri kun sain elämäni jollain tapaa rullaamaan bändin, bunkkerin, jälkikasvun ja oman pään kanssa, niin sitten joku saatanan tirehtööri menee viskaamaan pellearmeijan lavalle ja muutaman ilotulitteen perään.
Vedän kaiken maailman jutkunatojenkkejä, putineita ja sotateollisen kompleksin paskiaisia turpaan helvetin syvyyksissä vain koska rikkoivat elämän korttitaloni juuri kun olin krapulaisin käsin pistämässä kahta viimeistä pataässää huipulle.






Noh. ANTI TULLA SITTEN, ja älkää säästelkö. Olisi absurdia nähdä mitään totaalista armageddonia kusisempaa.
Jos pilaatte elämäni, tehkää se näyttävästi, älkää missään nimessä hitaasti tumpaten kuin haisevaa mahorkkaanne.

Perkele! Minä aloitan jo pistämällä kämppäni paskaksi, kaadanpa ensin kirjahyllyn. Rikon kalliit instrumenttini palacastereiksi ja alan hakkaamaan lekalla ulkoseinään reikää.

ETTÄ ON SITTEN JO ALUILLAAN, HEI. EI TARTTE KUIN TÖNÄISTÄ.

Nostan säästöni, revin ne pankin edessä kadulla silpuksi ja kusen päälle, koska rahallahan ei tee sitten mitään.








Vedän sukulaisia ja perhettä turpaan KOSKA NE KUMMINKIN KUOLEVAT TAI VAMMAUTUVAT.

Poljen modeemini ja puhelimeni pillun päreiksi KOSKA EIHÄN SAATANA MIKÄÄN PUHETTA EDISTYNEEMPI KOMMUNIKAATIO TOIMI SODASSA.

Radiopuhelimeni 2 kpl viskaan järveen KOSKA EMP-PULSSI TUHOAA NYT VITTU VIIMEISETKIN KEINOT.

Menen ruuvaamaan väestönsuojan oven irti ja myyn sen mustalaisille KOSKA EIHÄN NYKYRAKENNUKSET KESTÄ VITTU MITÄÄN KUMMINKAAN.

TULKAA JO, RARAAHRGHH REVIN PAITANI JO AUKI. AMPUKAA SUORAAN SYDÄMEEN. PUOLI TALOA LAITOIN JO PASKAKSI, RÄJÄYTTÄKÄÄ LOPUT. MINÄ ODOTAN.


HÄ! TULKAA!


Hä?



Putin?? Jenkit?




Joku?







Haloo?






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti