lauantai 6. helmikuuta 2016

Vanha valokuvakansio


Mitä se mam-banhammerkollega horisikaan (terkkuja muuten):

Vanhan valokuvakansion
mä löysin yllättäin

paljon tuttuja kasvoja
menneisyydestäin
nimiä vain koitin kaivaa mielestäin




- Mikä tuonkin tarina oli.
- Eikö se ollu joku eksoottinen tanssija. Se näyttää ihan kokaiinipäiseltä apinalta nykyään kun olivat jossain ryssän showssa pappoina ja mummoina. Vai vaihtuiko tyypit useamminkin. Ei ne ainakaan laulaneet. En tiedä..
- Hyviä sävellyksiä. Aliarvostettuja ihan vain sävellyksinä ja teoksina. Liian arvostettuja tanssimusiikkina ja diskona







- HAHa joo kato. Huilumies. Ei siis Loiri. Vaan englannista tää joku. Ian. Sillä tulvi kuppi yli muroja ja ideoita ja oisi voinut tehdä rahaa miljardeja sävellyksillään mutta valitsi vaan oman juttunsa. Jotenki helvetin aliarvostettu. Nykyään sekosi ilmastomuutosmarionetiksi. Säälittävää.
- Tykkäsihän se aina hevosistaan ja lohialtaistaan tai jotain







- Mikähän tuossakin oli jujuna. Jätkä näytti glam-punk-rockabilly-hybridiltä. Mitähän ne pitkätukkia hakanneet suomijuntti teddyt tykkäsivät. Varmasti naureskelivat.
- Turpaan olisi tullut kai. Onneksi oltiin vasta lapsia tuohon aikaan niin ei tarvinnut juosta karkuun.
- Sillä oli näemmä joskus päällä enemmän mustaa nahkaa kuin Jim Morrisonilla ja sulla Feyris yhteensä. Kuulutko sä muuten X-sukupolveen?
- Synnyin parin päivän erolla täsmälleen siinä rajalla. Prince sanoi itsestään että olen vain Kyyhkynen. Vähän sama fiilis. En taida kuulua mihinkään. Olen ikuinen ulkopuolinen. Noh, he itse tekevät sen, potkivat ulos joka kastista.







- Feyris olitko sä koskaan top gun f....
- Kovasti rokkaa, kuin kakkosdivarin Billy Idol. Ai olinko koskaan Top Gun fanittaja. No katsoin sitä lapsena varmaan kerran päivässä virttyneeltä VHS:ltä. Miten sitä jaksoikin. Se oli kuin taideteos. Nykyäänkin, vaikkakin voin arvostella amerikkalaisuutta, se on taidetta. En muuten tiedä kaverilta muuta biisiä...








- Jeesus Kristus... Feyris.. Tiedätkö mitä musikaali- ja broadwayfaneista sanotaan..
- Tiedän, mitä sitten. Aikuinen ihminen kuunnelkoot mitä haluaa kotonaan, kunhan ei tyrkytä sitä muille.. Anna taiteilijan elää miten haluaa...
- Mikset hihku pride-kulkueissa sitten?
- Hyvin ymmärrettävää








- Se sylkäisi vahingossa saatana paidalleen, näitkö. Ihan selvästi
- Huomaatko miten tuo näyttää suomalaiselta sammakkonaamaiselta avohoitopotilaalta, siksi kirjoitinkin blogimerkinnän siitä miten suomessa oikeat taiteilijat ja muusikot koulukiusataan hullujenhuoneelle tai itsemurhaan jo ennenkuin he ehtivät tajuta potentiaaliansa. Luitko sen?
- Tottakai. Olenhan liian nuori kuolemaan.





- Mengy-kun, muuten tuota... Pidätkö naisista?... Ei muuten, mutta haluaisin vain kysyä. En ymmärrä miksi katsoit tarjoilijaa noin. Epämääräisesti.    ..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti