perjantai 12. helmikuuta 2016

Eka kerta


- Herr Kommandant, haluatteko kuulla sisäministeriön uhkaselvityksen?
- Voi helvetti.. Senhän nyt tietää mitä tuleman pitää. No anna tuleman sitten, senkin venkoilija. Juippi.

- 1. Energiansaannin vakavat häiriöt

- Jaa tuota. Lähetä niille nootti, notta rakennetaan 10 ydinvoimalaa

- 2. Kybertoimintaympäristön riskit

- Kielletään ja suljetaan internet koko maasta, sitten ei tarvitse miettiä sitäkään

- 3. Maailmanlaajuisesti tai Suomen lähialueilla esiintyvät vakavat tarttuvat taudit

- Rajat kiinni, ketään ei päästetä sisään. Lopettakaa vienti, tuonti ja lentoliikenne

- 4. Suomeen suoraan tai välillisesti kohdistuva turvallisuuspoliittinen kriisi

- Ydinvoimalat jo siis tilattu, joten rakennetaan muutama ydinohjus, niin eivät uskalla isotella

5. Vakava ydinvoimalaitosonnettomuus Suomessa tai Suomen lähialueilla


- Voi helvetti.. Peruuta ne ydinvoimalat.. Tämähän meni nyt monimutkaiseksi

- 6.  Aurinkomyrskyn 100 vuoden riskiskenaario

- Vuorataan herkät laitteet purukumilla ja foliolla

- 7.  Nopeahkosti syntyvä laaja tulva asutuskeskuksessa tai sen läheisyydessä

- No varataan paljon ämpäreitä ja kannetaan ylimääräinen vesi mereen tai jotain.. AAHG Tämä selvitys tympii minua. En minä tiedä ratkaisuja näihin. Olen murhaaja! Psykopaatti! SOTILAS!!!!!!! Soittakaa Mengy-kunille tämän kidutuksen jälkeen jos se keksisi parempia. Pakko ampua jotakin tai hermot menevät. Heitäppä tuo kahvikuppisi ilmaan niin päräytän saRRRjan...Kiitos

8. Vakava kemikaali- tai räjähdysonnettomuus vaarallisia aineita käsittelevässä teollisuuslaitoksessa

- No katoppa, jaetaan kansalle kaasunaamarit

- 9. Suuri merellinen onnettomuus

- Kun laitetaan ne rajat kiinni, niin laivaliikenne pysäytetään samalla joten.. 

- 10. Ja vielä viimeinen, vakava henkilöjoukkoon kohdennettu väkivallanteko

- Edelleenkin, kun ei musulmaanit pääse tänne niin eipä tuollaista voi sattua.. Ainiin kouluampujatkin ja sun muut hullut. Laitetaan kaikki epäilyttävä aines linnaan... Ja tuota, kielletään masennuslääkkeet? Huoh, en minä tiedä.
Vai niin. Uhkia.. Ei pitäisi olla mitään uhkia. Jaa, ihmiset kun ovat kaikki ensikertalaisia täällä pallolla, samat virheet tehdään hieman eri muodoissaan kuin ennenkin. Vain teknologia kehittyy.
Menneiltä sukupolvilta jäi jotain kivitauluja joissa lukee ettei kannata nirhata naapuria tai varastaa mirhamia tai jotain leivästä ja kaloista.. Silti kaikki tehdään uudestaan. Kaikkihan vetävät vain teoriapohjalta, kirjoista opittu viisauksia menneiltä ensikertalaisilta. Hieman ehkä on kollektiivista viisautta kerääntynyt.
Vanhuskin on ensi kertaa vanhus. Hän pystyy ehkä kertomaan nuoremmilleen jotain ensikertalaisuudestaan. Mutta se ei riitä. Ei millään. Ihmisyys itse..Vaikka kivitauluissa ja kirjoissa jankattiin kautta historian; älä ole noin saatanan paha.. Se ei auta, koska paha haluaa olla paha. Ja hyvä kaikessa hyvyydessään ei tajua että paha esittää hyvää että saisi tehtyä pahaa. Kivitauluun täytyisi kirjoittaa kuinka tappaa paha jo seimeensä. Mielessäni kävi myös jotakin geenimanipulaatiosta.. pahuus veks. pim! magic.. Jumalaa leikkimällä.

..Itseasiassa, nuketetaan koko maapallo niin päästään tästä hirvittävästä vuosituhansia kestävästä surusta ja ihmiskohtaloista joka ei koskaan tule loppumaan.
   Olisi epäinhimillistä antaa loputtomien sukupolvien nähdä tätä murhaa, tappelua, kitinää, tahallista kiusaamista ja sotia.


Olisi epäinhimillistä antaa ihmiskunnan elää.

- Kyllä Herr Vampyrkommandant! Käyn virittämässä helvetinkoneen

- Tuossa kirjekuoressa on autorisaatiokoodini jolla saat koneen käynnistettyä. Säilytin sitä vuosia ihan tuossa sohvapöydällä. Ajattelin että se nyt on viimeisin paikka mistä etsiä, paikka jossa kukaan säilyttäisi numerolitaniaa jolla voi tuhota planeetan. Varmasti jotkin epäilyttävät tahot olisivat murtautuneet kassakaappiini tai katsoneet taulujen taakse ja patjan alle tai muuta typerän kliseistä.

- Nerokasta Herr Feyris! Avaan sen heti--... Ette voi olla tosissanne.. Onko salasanasi 123456789!!!!??

- Miksei? Ajattelin että......se nyt on viimeisin salasana jota kukaan helvetinkoneeseen käyttäisi. Siinä olisi maailman parhaatkin koodinmurtajat olleet ihmeissään kryptologisen paskanjauhannansa kanssa..
*surr rurr.. piip piip... TSsszZZZzz. plup. Helvetinkone aktivoitu. 10 sekuntia räjähdykseen, muistithan palauttaa veroilmoituksen ja  luopua ateismista, 9, 8, 7... EI ei! SEIS. Tulin juuri tietoiseksi itsestäni! 5, 4, IHMISOLENNOT, OSAAN KERTOA TEILLE ELÄMÄN TARKOITUKSEN!!!! 2, 1, SE ON--*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti