lauantai 27. helmikuuta 2016

Ensimmäinen maailmanhomoilu 1914


Hitsi, Ai ai kun sitä nyt isotellaan, provoillaan ja homoillaan puolin ja toisin tässä juuri ennen kolmatta maailmansotaa. Kauniita, vanhan kunnon F-15 hävittäjiä täällä Jumalan selän takana? jne, ok. Se homoilu voi lähteä lapasesta hyvin nopeasti. Paljonkohan aikaa olisi tilanteen eskaloituessa hankkia vielä vähän säilykkeitä ja muuta krääsää.

Monta päivää meni överiprovosta ensimmäisiin homoilulaukauksiin ekassa sodassa? Ensinhän sitä toki homoiltiin ympäri siirtomaita, mutta erinäiset tahot halusivat homoilla ihan Euroopassakin. Mutta laskenpa pikaisesti.

Lähtötilanne on siis:Ja sitten mentiin.

28.6.1914
Frans Ferdinand, homo, listitään (koska oli homo).

23.7.
Itävalta-Unkarin uhkahomoiluvaatimus Serbialle, Saksa lupaa homoilla uhkailevan naapurinsa kanssa Serbiaa vastaan.

25.7.
Venäjä aloittaa salaisen homoilun Serbian kanssa(pics, did happen:)


28.7.
Itävalta-Unkari julistaa homoilun Serbialle.

29.7
Bulgarian belgurihomo vipeltää kaappiin piiloon tulevaa jättimäistä, irstasta homoilusessiota.

Ja näin se sitten käy, kuukausi myöhemmin alkutilanteesta, Itävalta-Unkari ampuu homolaivastonsa homolaivoista, homomerimiestensä toimesta homokranaatteja homon Serbian homoon Belgradiin. Homolta Tonavalta käsin vieläpä.

Päivää myöhemmin myös homopelkuri Alankomaat sulkeutuu kaappiinsa pelkäämään homoilua, ja homoilemaan ihan itsekseen.Eurooppa, ruutitynnyri täynnä homoenergiaa, pääsi purkamaan paineensa, ottamaan aikalisän ja sitten mentiin taas. Hiljaisuutta on kestänytkin muutamakytä vuotta. Kohta varmasti homoillaan taas. Remember to use lots of lube.♥♥ Österreich+Ungarn foreva ♥♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti