keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Art Garfunkel Warns of Muslims
ART GARFUNKEL WARNS INFLUX OF MUSLIMS ‘COULD CHANGE THE NATURE OF EUROPE FOREVER'

Aina positiivista kun jonkinnäköinen pop-kulttuurin puolijumala avautuu aiheesta.
Tuossa vaiheessa uraa kun ei ole vaaraa levymyynnin romahtamisesta, eikä tarvitse miettiä sanomisiaan. Do what you must, I have won already-periaatteella.Ja. Oh-hoh mihin törmäsin:

järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan jatkossa vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia. Näiksi rikoksiksi laissa mainitaan rikokset, joista on säädetty vähintään neljän vuoden vankeusrangaistus, sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan


Yhteenliittymä? Ai niinku vaikka että perheeni ja sukulaisteni kanssa olen sitten järjestäytynyt rikollisryhmä, koska me puhutaan pahaa neekereistä keskenämme ja julkisesti vaikka kaliaterassilla? Vai niin. No ei sitten muuta kuin täten antaudun. Heittäkää linnaan koko suku. Vai sakkojako meinasitte?
Minä ja minua 16 vuotta nuorempi kumppanini. Ikäkuilun takia meillä ei ole paljon puhuttavaa toisillemme, mutta aina on se pienin yhteinen tekijä. Meitä on vain kaksi, joten emme joudu kidutuskammioon neekeripuheistamme. Toisaalta minulla on kissa. Joten. Kissa kun oli kerran valjaissa pihalla; niin se säikähti naapurin velineekeriä pahemman kerran. Se oli suora, ennakkoluuloinen, harkittu, rasistinen hyökkäys ja kiihoitus kansanryhmää vastaan. Eli meitä on kolme, silloin kun panokamuni aina vierailee luonani. Take us in, officer.


Pitäisi itseasiassa ilmiantaa kaikki tutut järjestäytyneenä rikollisryhmänä. Vai jakaisinko ryhmän kaveripiireihin, eli jokaiselle oma rikosilmoitus, vai yhtenä könttänä?
Olen hämmentynyt. Vaadin tarkennusta lakiin.
Hirveitä, iljettäviä rikollisia. En ole satavarma muista, mutta oikealla on ainakin Markus Jansson.
Joonas Konstig saattaa olla tuo toinen vasemmalta. Sitten toinen noista naisista..
en kerro kumpi, mutta; Näin pari vuotta sitten telkusta dokumentin teräsvalimosta tms
mitä ne ovatkaan. Siellä oli sanavalmis, hyvähkönnäköinen aikuisehko nainen kertomassa
miten prosessi toimii.. Kysyin eräältä blogistilta kommenttiosastolta että olitko se sinä..
Sain vastaukseksi vain silmänvinkkaushymiön.. Yritti sekoittaa vaan pakkaa. Luulen että
se oli hän. Oli nimittäin erittäin mukiinmenevä nainen ja maneerit kuin blogissaan. No ei vaineskaan, noilla on aataminomenat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti