torstai 24. syyskuuta 2015

Kaula-aukkohysteriaJotkut ovat halunneet helpottaa turvapaikkaa hakevien aikuisten miesten kotoutumista vilauttelemalla kaula-aukkoaan..
Uskon, että opiston väellä on ollut hyvät tarkoitusperät, mutta tämän kaltaiset toimet eivät helpota pakolaisten sopeutumista; päinvastoin.

se... aiheuttaa turhaa vastakkainasettelua ja .. tissit.. kärjistää juuri nyt kovilla kierroksilla käyvää keskustelua ja väärinymmärrysten kierrettä...


Minun, ja monen muun suomalaisen muslimitaustaisen maahanmuuttajan reaktio uutiseen on ollut samanlainen ihmetys... kuinka.. hypnoottisia.. tissit ovat..oikeastaan.... emme halua suomalaisten pukeutumisen tai muidenkaan tapojen muuttuvan mihinkään meidän takiamme. ..emme.. missään nimessä.. se olisi.. väärin,.. meitä.. siis suomalaisia kohtaan... kuola.. valuu... tissit..

Suomessa on historiassa taisteltu naisten ja tissien.. ei, vaan miesten tasa-arvon, tissioikeuksien, tissinvapauden ja tissien puolesta.. tissi.. tissejä... aablarghh. aaaah. AAAH..ahhhh.


Enemmän kuin pieniä kaula-aukkoja, pakolaiset tarvitsevat tissejä... tissejä.. ja tissimahdollisuuksia... tissejä..... aaahha. aRHHhhhh.. UUUH. hups. suokaa anteeksi. olen hetken hiljaa ja opettelen olemaan puhumatta muiden puolesta..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti