keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tuhannen miljoonan miljoonaa turskausta


(kyllä, näytämme aina tältä kun katsomme telkkua)Ozan. Ärsyttävin ja ylimielisin sähläminnaama fo eva, mään. Hyi helvetti. Papukaija. Toteemiolento. Vähän kuin tuulivoimalat. Täysin hyödytön toteemi. Sitten sen naama on aina joka paikassa kun yrittää valtamediaa seurata kerran viikossa. Hyi. Narsisti. Varmaan reptiliaani myös. ja ryökäle. ruoja. heittiö. epeli. juippi. torvelo. tonttu. vittupää. guanonkaupustelija. tuulenpieksemä leija. pakkasenraiskaama pulkan naru. sirkus-mussolini. huijari. jauhokuono. itkuiikka. panettelija. 


Aha. Salkkarit jatkuu. Tapahtui viime jaksossa:


Mikko Välttilä pahoitti mieleni. Olen pöyristynyt. Se on seonnut lopullisesti:
Huonot poliitikot pääsevät valtaan siksi, että hyvät ihmiset eivät äänestä

Taidan tietää mitä tarkoitat sitten niillä hyvillä poliitikoilla, eli toisin sanoen väität minua huonoksi ihmiseksi? Anteeksi vittu, mitä? Älä perkele loukkaa viattomia ihmisiä tai pimahdan.

Äänestäkää inhokkianne vastaan!

Vihjaat että äänestämäni henkilöt ovat jollain tapaa inhottavia? Jumalauta.

Tuhotkaa hänen tavoitteensa..

Hänen tavoitteensa on myös minun tavoitteitani. Uhkailet minua ja tavoitteitani tuholla? Ei perkele.

homeiset peräpeilinne ylös siltä sohvalta

Vittuilet taas. Mitä helvettiä?! Itse olet kuvottava, urpon näköinen hinttari. Aja partasi, helvetin pimpsaleuka.

Minua ei enää naurata yhtään

No helvetti ei minuakaan kun vittuilet päin naamaa. Saatana. Saisit tarjota kaljan tuosta hyvästä. Mitä pahaa olen tehnyt että saan osakseni moista vihapuhetta. Perkele. Vaihdan kanavaa.

----

kas. toinen jakso Ozan Showta.

Toinen ryhmä, joka haluaa pelotella meitä, on äärioikeisto. He haluavat itse asiassa samaa kuin ääri-islamistit eli luoda kuvan, että terroristit edustavat kaikkia muslimeja ja lietsoa vihaa keskuudessamme.Tämä on näkynyt meillä Suomessakin provosoivina kirjoituksina, joissa puhutaan islamin vaaroista. Tavallisten rivimuslimien liittäminen terroritekoihin on epäreilua ja ehdottoman väärin. 

Syyttömiä ihmisiä ei voi tuomita toisten ihmisten teoista.


Oikeusvaltiossa ihmiset tuomitaan tekojensa eikä uskontonsa, sukupuolensa tai kansallisuutensa perusteella.

Jos lähdemme mukaan epärationaaliseen vihaan, annamme periksi niistä hienoista arvoista, jotka tekevät demokratiasta niin arvokkaan.

Osoitetaan, että me olemme vihaa suurempia.
Rakennetaan vapautta, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta vaalivaa yhteiskuntaa.


Ei kohdisteta vihaa viattomiin riviuskovaisiin, mutta ollaan tiukkoina ääriliikkeiden edessä.
Keskustelu maahanmuutosta on aina ollut hyvin pinnallista


Haluaisin nähdä päivän, jolloin poliittiset puolueet, etupäässä perussuomalaiset, eivät käyttäisi maahanmuuttoa poliittiisena keppihevosenaan.Huoh mikä idiootti. Tjaa katsotaas mitä Saddam Hussein tarjoaa tänä iltana.

...poliisi haki meidät lasten yökerhosta koska kerhon ulkopuolelle tuli noin 100 skiniä, jotka halusivat hakata meidät. Näitä tapauksia voisin luetella vaikka kuinka monta.

Uskottelin itseni että tuo johtui siitä ettei meitä vielä tunneta, ja että tilanne muuttuu positiivisemaksi kunhan he tutustuvat meihin. Nyt 25 vuotta myöhemmin näyttää siltä ettei me (mamut ja kasut) olla tutustuttu toinen toisiimme edelleenkään sen vertaa, että hyväksyttäisiin toisemme. Tilanne on jälleen niin tulehtunut, että voimme huonosti.


Hyvä että voit huonosti. Et usko kuinka mukavalta se kuulostaa. Toivottavasti voit ihan oikeasti oikein huonosti, etkä vain leiki uhriutujaa, ja toivottavasti olosi pahenee vuosien varrella.

Aion olla piikki sinunlaistesi lihassa niin kauan kuin maan päällä elän. Ja mitä enemmän puhut paskaa minusta ja kansastani, sitä enemmän puhun paskaa sinunlaisistasi. Teen edelleen kaikkeni loppuelämäni ajan että ilmapiiri suomessa olisi sinunlaisillesi painostava ja ahdistava.

Ja teille jotka vaikeutatte uusien tulijoiden elämää pystyttämällä hakaristeja ynnä muuta viestejä vastaanottokoteihin, sanon yksinkertaisesti HÄVETKÄÄ.

ei. SINÄ HÄPEÄT. Sinä et kerro minulle mitä ajatella, mitä tuntea, mikä on oikein ja mikä väärin. Neekeri. Ymmärrätkö? Sinunlaistesi käsissä on kymmenientuhansien euroopassa murhattujen, ryöstettyjen, pahoinpideltyjen, raiskattujen alkuperäiskansalaisten veri. Tajuatko? Se joka kannattaa massiivista maahanmuuttoa, allekirjoittaa myös sen kaikki sairaat lieveilmiöt. Sinä kannatat sitä että ruotsissa on 55 no-go aluetta. Kannatat väkivaltaa. Olet henkisesti pahasti sairas ihminen.
"Mutta ainahan kansainvaelluksia on ollut, kuka edes oli alkuperäinen eurooppalainen?". Haistakaa paska. Eikö mikään riitä? Kaltaisiesi mukaan maapallon väestöjen täytyy olla hirvittävän epästabiilissa sodan ja kaaoksen tilassa, ikuisesti. Hyi helvetti. Mutta halusivathan saksalaisetkin ja kommarit lisää elintilaa ja vaelsivat... jne. Tajuatko idiootti? diplomaattiääliö? ektoplasman varjokuva? hunajavohveli. juippi. kuvainraastaja. ornitologi. putkisierainlepakko. rötkäle. sähläri. vätys. karusellinhoitaja. öykkäri. nihilisti. ihmisvihaaja. undulaatti.


Ja teille joilla on piikki takamuksessa, ottakaa se pois jo. Uusien tulijoiden keskuudessa voi olla sellaisia ihmisiä, jotka tulevat rikastuttamaan elämänne. Eihän sitä koskaan tiedä.

Tarkoitat mukamas hyvää mutta oikeasti tuo oli suora uhkaus, kannustus ja toivomus rasistiseen väkivaltaan kantaväestöä kohtaan. Joudut siitä edesvastuuseen. Langetan täten sinulle sakkoja vihapuheesta 1400 euroa, ihan lonkalta heitettynä. Mutta koska minulla ei ole mitään lainvoimaista organisaatiota tai poliisivoimia, en voi muuta kuin kitistä vihassani kaljatölkki kädessä.


- huoh. Saatanan mulatit kun saivat taas kiehumaan yli. Pitäisi mennä johonkin vihakurssille. Tai urheilla enemmän. Oliko urheilutalolla joku miekkailukurssi tai jotain. Sais vähän purettua raivoa riehumalla. Nyrkkeily olis myös kivaa. Saatanan saatana näitä patoutumia... Matkustan huomenna Jeesuksen rakentamalla kübelwagenillani ajassa eteenpäin ja katson mitä olen vouhotuksellani saanut aikaiseksi. Ehkä husu on muuttanut maasta. Ehkä se on paennut riehuvia muslimilaumoja Japaniin. Ehkä se on presidentti ja koko hallitus on neekereitä. Ja minä olen orja.


1 kommentti: