lauantai 19. syyskuuta 2015

Ulkomaalaiset Elukat / Rasisteja vai sananvapauden marttyyreja


(Pyleisradio)Kuluneen kolmentoista vuoden aikana kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on annettu hieman yli parikymmentä lainvoimaista tuomiota. Alla olevassa listassa on muutama lainvoimainen tapaus tiivistettyinä. Vaikkakin animehahmot ja furryt ovat vain piirrettyjä, ilmiöön täytyy suhtautua hyvin vakavasti ja viskata kaikki toisinajattelijat keskitysleireille ja vankityrmiin, vittu.
.
.
.

Poliitikko kirjoitti blogissaan, että "ohikulkijoiden viettely ja isäntiensä kotona loisiminen on animetyttöjen kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre."

Kirjoitus on väännös homolehti Kallevan pääkirjoituksesta, jossa arveltiin "päissään flirttailun olevan suomalaisten kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre." Poliitikko huomautti jo alkuperäisessä blogikirjoituksessaan, ettei käsittele sarkastista kirjoitustaan faktana.
.
.
.
.
.
Syytetty kommentoi videota Youtubessa:"Saatanan loiset, menkää töihin ja eläkää talon tavoilla. On se perkele ettei 500 vuoteen ole opittu miten talossa eletään. Olisi pitänyt laittaa joka ikinen animehahmo saksaan 40-luvulla.".
.
.


Facebookiin perustettiin avoin ryhmä "Furry keskustelu ilman sensuuria Tornio"(sic). Oikeuskäsittelyssä syytettyinä olivat ryhmän perustaja ja seitsemän jäsentä. Viesteissä muun muassa sanottiin, että "parilta" animehahmolta pitäisi vetää "niskat poikki". Samassa yhteydessä kansanryhmiin myös viitattiin kutsumalla sen edustajia elukoiksi, ja eläimiksi..
.
.
Mies julkaisi Facebookissa englanninkielisiä kirjoituksia, joissa kutsui tiettyä kansanryhmää "rodulliseksi hirviöksi", joka pitää hävittää. Julkaistuissa päivityksissä uskoteltiin, että kaikki mihin kansanryhmän edustajat koskevat tai mitä he suunnitelevat on "kirottua".


.
.
.
.
Mies perusti avoimen Facebook-ryhmän nimellä "Otetaan oikeus omiin käsiin ja poistetaan animehahmot pois Suomesta!!!"(sic). Otsikon viereen mies sijoitti valokuvan, joka esittää nuorta, viatonta, niin ihanan, hellyyttävän viatonta 16-vuotiasta ulkomaalaistaustaista nuorta, tavallista aikuista naista sotalasta. Kuvan ylälaitaan oli kirjoitettu teksti "Jotta lapsenlapsesi ei näyttäisi tältä"..
.
.
.

itkevä turrityttö suihkussa

Syytetty julkaisi avoimella keskustelupalstalla 2009 viestin, jossa siteerasi poliisilaitoksen tiedotetta turrityttöjen vastaanottokeskuksen ikkunan rikkomisesta ja turvapaikanhakijan pahoinpitelystä.

"Nyt alkaa pikku hiljaa oleen oikeeta meininkii..tosi hyvältä näyttää.. vaan sattuu enempi tälläsii.. kyllä nyt saa nukuttuu oikeen makeet unet kun luin et nyt on alettu siirtyyn puheista tekoihin.."

Samassa kirjoituksessa verrattiin turvapaikanhakijoita eläimiin ja julistettiin, että Suomi kuuluu suomalaisille

.
.
.
.

Ahaa saimme juuri välikommentin vuosikymmenien takaa.
- No eiks me olla turripornoa? tai furryä? mikäolikaan. eiks?

- Ette. Aika lähellä mutta melkein. Olette hauskempia mutta ette karvaisempia tai seksikkäämpiä. Fredin kissa on kyllä jo furryä

- Aha. Ok. ööää missä mun jointti

.
.
.


Huoh. ..Jaa joku toinenkin soitti juuri studioon.


- Tuota, muistatko kun tein sen Robert Johnsonin tarinan, niin eikö neekerit ole...

- Turpa kiinni Crumb. Tämä blogi pyörii enimmäkseen japanilaisen animaation lähettyvillä. Ehkä sinäkin saat joskus mainosaikaa. Oikeastaan voisin pyhittää blogimerkinnän ihan vain sinulle.

- no.. tuota no.. joo. jos minä sitte.. tuota

- Ja eteenpäin


.
.
.
.


 Mies julkaisi 2008 avoimella keskustelupalstalla viestin, jossa todettiin:

”…voin sanoa suoraan, että en pidä [etninen ryhmä], [toinen etninen ryhmä], tai muusta roskaväestä paskan vertaa.”

.
.
.
.
.
.Toontownin ylipappi ja rotujohtaja Roger Rabbit ei ole mielissään äärioikeistolaisen vihapuheen noususta.
"P-p-p-p-p-p-peeRKELE! MEILLA OLLA OIKES ASUTTA IHMISTNE MALIMA! SINA RASISTI. ME OLLA YLPETA ULKOMAALAISIA ELUKOITA."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti