perjantai 20. marraskuuta 2015

HetzLuger!


- Herr Vampyrkommandant Feyris, teidän täytyisi vihdoin tarkastaa muutama firma joita tässä viimeisten kolmen vuoden aikana on pesiytynyt kulmillemme

- Kiitos unterkommandant, aivan, ojentakaapa se kansio...


Jahas. Ensimmäisenä.. HetzLuger? Hampurilaislafka? Nimi on pöllitty jostakin.. en ole varma. Aivan kielen päässä...
Kuvaus; kanta-asiakaspassilla saat joka kymmenennestä hampurilaisesta ilmaisen Lugerin.

Mielenkiintoista. Sielläpä täytyy vierailla. Vieläpä aivan natsibunkkerimme lähistöllä. Otetaan se leimakortti ja kierrätetään sitä 10 miehen natsirobottiryhmän kesken niin saadaan se saatanan luugeri heti toimistoni seinälle koristeeksi. Hyvä firma, menee jatkoon.


Ylellinen aivo & pesuKuvaus; Pese aivosi puhtaaksi rumista ja pahoista ajatuksista.

...Onko tämä nyt siivousfirma vai ei. Miksi kaupparekisterissä mainitaan media-ala? Kummallista. Tämä täytyy käydä tutkimassa. Rastitaan, ei mene jatkoon.


Petterin OrvotKuvaus; Kesäkolleja ja kulttuurien värinää. Ihmiskauppaa yli rajojen!

...Tämähän on aivan sairasta. En aio edes miettiä kahta kertaa, ei jatkoon. Mieluiten polttakaa koko roska maan tasalle tänään.Suorakulman ja Harpin Silmäveikot

Kuvaus; Hyvien velikultien harrastuskerho kaikenikäisille kamuille, kaveruksille, frendeille, bestiksille ja sukulaisboitsuille.

...No tervehenkisessä harrastetoiminnassa ei ole mitään vikaa. Onkohan niillä pienoismallien rakentelua myös? Tai vaellusta. Laittakaa minulta paperit vetämään, voisin tehdä vapaa-ajallani muutakin kuin katsoa Maija Vilkkumaan ruumista tuolla mausoleumissani. Mukavaa. Ei jatkotoimenpiteitä, hyvältä vaikuttaa.


Ahon Halla & Lakka

Kuvaus; Poimintoja upottavasta suosta. Nyt valikoimassamme myös tyrni.

...Voi herra Jumalamme että vihaan tyrnimarjaa, YÖRGH. Lähettäkää näille viesti että poistavat sen tyrnin valikoimastaan tai lähetän natsirobottini paikalle.


Lakkoveikot ry


Kuvaus; Pistetään yhdessä hommat pakettiin, hanskat naulaan ja kapulat rattaisiin. Jäsenetuna ilmainen naisten iltamekko.

...Ei kai ne ole tosissaan. Olisivat onnellisia että heillä on töitä. Hajottakaa yhdistys ja toimittakaa joka ikinen vastuussa oleva henkilö natsibunkkerimme tyrmään. Kuulustelen heitä myöhemmin. Takavarikoikaa mekot.

Mannen Väliveto Oy

Kuvaus; Vetoja, välitystä, häsläystä ja luikerointia laidasta laitaan.

...Ilmeisesti rekrytointia vai vedonlyöntiä? Aikovatko ne kilpailla Veikkauksen kanssa? Hyvä, kilpailua tarvitaan aina. Hyvältä vaikuttaa, ei jatkotoimenpiteitä.Mjaah, vai sellaista paskaa, katsotaan loput joku toinen kerta. Mainio raportti sinänsä herr unterkommandant. Tuolla menolla olette kommandant jo ennenkuin täytätte 40 vuotta. Noh, kootkaa joukkueellinen eliittisotilaita ja menkää keräämään jokaiselta jatkoon päässeeltä suojelurahat, ja tehkää muille mainitsemani toimenpiteet. Nyt leikitään makarooninmussuttajaa saatana! HAHA! I'm a pitsasieppo perkele.

Hetki, minä vaihdan univormuni vapaampaan ja lähden hakemaan ilmaisen lugerini. Ei sillä ettei minulla jo olisi lugeria.
Ojentakaapa luotivyöni tuolta seinältä. Ei sitä. Se jossa on dragonsbreatheja, kiitos. Ja sitten tuo mattamusta Benelli. Sitä ei koskaan tiedä mitä kadulla tulee vastaan. Ties vaikka jiiii-haaadeja. Yeeee-haawd itse kullekin hiekkaneekericowboylle.
 No niin, poistukaa.


(Jatkuu--->)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti