torstai 5. marraskuuta 2015

Baotoun Syöpälapset ry ilmastopalkinto 2015Ville Niinistö pokkaa ilmastopalkinnnon Kiinassa


(HS ulkomaat)
Baotoun Syöpälapset ry ojensi tänään Ville Niinistölle ilmastopalkinnon vuoden neodyymipromoottorin ansioistaan.

Palkintoa - joka sisältää 50000 renminbin stipendin - on jaettu vuodesta 2007 lähtien. Niinistö astuu nyt korkea-arvoiseen seuraan, mm. Al Goren ja Michael Mannin ollessa ensimmäisimpiä palkittuja.

"Ville on edistänyt tietoisuutta energia-asioista, ja on erinomainen esimerkki siitä, miten paljon yksi ihminen pystyy vaikuttamaan ja saamaan aikaiseksi tärkeässä taistelussa länsimaista saasteteollisuutta ja vääriä energiamuotoja vastaan"

"Kiitos Ville puhtaammasta huomisesta!", huusivat lapset kuorossa Kiinaksi palkintoa luovuttaessaan.Tilaisuuden jälkeen Niinistö tutustui yhdistyksen edustajien kanssa Baotoun maisemiin, tutkimassa voitaisiinko täälläkin päin hiilivoimalla toimivien neodyymikaivosten sijaan siirtyä tuulivoimaan jolla kaivettaisiin taikaropelienergiaa ja laventelilullaa. 

.
.
.
.


(HS kotimaa)

CIA:n ISIS-joukot vetäytyvät suomineidosta, keskeyttäen poliittisen yhdynnän maahanmuuttoviraston ja muiden rahoittajiensa kanssa. Nähtäväksi jää tuleeko suomineito raskaaksi haittamaahanmuuton lieveilmiöistä. Toimittajamme Pillu-Minati Munapesä kävi tutustumassa j....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti