maanantai 9. marraskuuta 2015

Tilannekuvaa Lohjalta


Anteeksi, ensin täytyy kyniä eräs kana.. tämä on henkilökohtaista. Pääsemme kohta jatkamaan illan oikean blogimerkinnän kanssa.

Sinä kollegani japanifani joka huomautit rasismista ja uusnatsismista. Haista vittu. Tiesitkö muuten että Japaniinkin on ilmaantunut sinunlaisiasi monikulttuuriuskovaisia? Ne oikeasti haluavat upottaa myös japanin neekeritulvaan.
Miltäs se sinun ihku japanisi näyttää kun siellä ei ole yhtään japanilaista? Zombie Apocalypse. Ai että ne ovat silti japanilaisia koska niillä on japanin kansallisuus ja ne ovat syntyneet japanissa? aha.. ok.. mihin katosivat ne jotka loivat sen kulttuurin? Saatanan pennut kun nämä asiat pitää vääntää rautalangasta.Kiitos. Jatkakaamme..
.
.
.Raina alkaa,
Jostain alusta
Olipa kerran,
Ja sen sellaista

Keskellä oli kliimaksi
Väkivaltaa lopussa liiaksi
Popkorni myy
Ja juoni tiivistyy
Päähenkilöllä,

Kädessään pistooli
Neljänelonen,
Joka nähtiin niin monesti
- Pahis oli sisäpiirin mies
Mutta senhän kaikki kyllä ties
Kässärin voit pistää sytykkeeks

Tappaja tuo,
Tekoviiksinen
Otti lihakirveen,
Aseekseen
- Viisas oli ohjaaja
Otti tilannekuvaa Lohjalta
Ja hylkäs filminteon perinteet

...


Ideoitiin tätä aikoinaan erään lauluntekijän kanssa umpitunnelissa. Kokoelma elokuvakliseitä ja jonkinlainen kierre joka lopulta porautuu elokuvakulttuuriin ja sieluun asti, ja jättää kulissit auki ja koko roskan kaikkien tarkasteltavaksi. Hyvin kauan sitten, toisessa kaupungissa.

Mutta vielä olisi paljon töitä jäljellä, tällä kertaa yksin. Kuinka terävää lyriikkaa pystyn runohampaillani repimään irti hollywoodin löyhkäävistä lietealtaista kun ei ole legendaa rinnalla, edes kannustamassa.

Mitähän hän olisi tuumannut nykysuomen menosta. Vanha kaarti on poistunut keskuudestamme. Jäljellä on joku vichyn ranskalainen Mikko Kuustonen joka on työntänyt viherfasistivibraattorin perseeseensä ja hymisee ja tutisee vittuillessaan lällättäen muiden kadonneiden sielujen kanssa zombie jamboreeta. "..HYrrrr-r-r-rr-rr--rr-r-r-r rätätätätätätätätrrrrrrr-r-r-r-r...neeeek-eee-riii"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti