lauantai 21. marraskuuta 2015

Little Gestapo Dungeon on the Prairie osa 3 / HetzLuger!


(HetzLuger osa 1
Little Gestapo Dungeon osa 1)

Back in the secret gestapo dungeon complex, our hero feels a bit down...

- Herr Vampyrkommandant Feyris!! oletteko kunnossa!?

- Kampanja oli menestys.. Auttakaa riisumaan tämä taisteluliivini ja hakekaa univormuni.. Ei, käyn suihkussa ensin.
Luulin että olin jo turtunut musulmaanien teurastukseen mutta ei...
Otetaan vaikka vuosi 2083, silloin se nuorena vielä tuntui oikeasti pahalta, mutta hommat oli hoidettava. Jossain vaiheessa siihen turtui, tähän asti siis...
13 jihadistia hyökkäsi kadulla satunnaisesti siviilejä ja minua kohti. Eivät tienneet kuka olin ja että ystäväni Benelli oli matkassa mukana. Rauha heidän saastaisille sieluilleen. Toivottavasti limbo tai kiirastuli on lyhyt ja armollinen.
...Lähdin kymmenen robottinatsini kanssa sinne HetzLugeriin. Minua alkoi hiukoa jo sen verran että lähetin ryhmän kotiin ja päätin vetää ne lugeriin oikeuttavat hampurilaiset yksin. Ajattelin ettei jihadisteja näy mutta sehän meni lopulta aivan verikekkereiksi. Pääsin lopulta raflaan ja tein tilauksen.
    Onko niin että tällainen upseerismies on vieraantunut kenttätyöstä näin totaalisesti?  En tiedä kummasta olen enemmän hämmentynyt, ähky ja väsynyt, siitä pienen katusotamme tuottamasta sisäelinten määrästä ja magnesiumhaulien roihuttamasta palavan musulmaaninlihan kärystä, vai neljästä Lugerpurilaisesta. olen aivan.. plääh... Toin loput natsikompleksiimme, tässä, jakakaa ja syökää upseeriston kesken.
Sain lugerini. Se on vain deaktivoitu tai replika tms. Hävytöntä. Polttakaa paikka maan tasalle tänä iltana, harhaanjohtavaa markkinointia.


- Kyllä Herr Vampyrkommandant Feyris!

- Käyn nyt peseytymässä ja tarkistuttamassa olkapääni Mengy-kunilla. Raivohullu hiekkaneekeri puri siihen muutaman tikin arvoisen matkamuiston. Poistukaa.
.
.
.
.
7 tuntia myöhemmin
.
.
.
.
.
.


- Back in business. Unterkommandant, ottakaapas se kansio mukaan niin käydään röökillä ulkona tarkistamassa vielä pari firmaa. Antakaa talvitakkini ja asevyöni. Ja tuo ruskeakahvainen desert eagle. Ties vaikka antirasistit väijyisivät kompleksin lähellä.


Verenpunainen Mylly

Kuvaus; Rakkaus on verenpunainen, paholainen tanssii tahtiin aakoo neljäseiskojen.

...Onko tämä sen kuuluisan cabareejuottolaketjun baari? Kylläpäs sloganissa rietastellaan tyypilliseen tapaan paheiden ja matalakulttuurisen paskan kanssa. Ei jatkotoimenpiteitä, pitäkööt tunkkinsa, tarvitsevathan sukuelimillään ajattelevat idiootitkin huvinsa.Punamustien Leikkikerho

Kuvaus; Anarkivaa puuhastelua leikki-ikäisille; kasvomaalausta, naamareiden askartelua.

...Maan mainiota! Saavat väsyneet yksinhuoltajat hengähdystaukoa, ja lapset oppivat hieman itsenäisyyttä ja tulemaan toimeen erilaisten kanssa. Ei jatkotoimenpiteitä.
Svenska Buss 

Kuvaus; Expressbusstrafik med allah

...Hmm joku kuljetusfirma, ei jatkotoimenpiteitä.
Mr. Molotov's hot 'n SpicyKuvaus; Oletko turhautunut? Eikö kukaan kuuntele mielipidettäsi?
Tulista diplomatiaa kun puhe ei enää auta ja pakko vetää lärvit.
Myös pikkunaposteltavaa À la nuke-a-nuts.
Mazel tov, Mr. Molotov.

...Ala-arvoista markkinointia... huoh, ja lisää juottoloita joissa lävistetyt ja tatuoidut ihmiskuoret perseilevät ja machoilevat. Laitetaan noilta saatana lappu luukulle ja ratsiassa saatu asiakaskunta vieroitusleirille. Lahjoittakaa kiinteistö helluntalaisille.Okei, kiitos unterkommandant, eiköhän tämä riitä, jatketaan joskus toiste. Täällä alkaa olemaan kylmä, talvi lähestyy. Ottakaa loppupäivä vapaaksi.

- Kyllä Herr Vampyrkommandant!(seuraava osa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti