keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Haitalliset vieraslajit


Haitallisten vieraslajien leviämisen estäminen kuuluu meille kaikille.

Miten tunnistan haitalliset vieraslajit?

Kenelle ja mitä tietoja minun kannattaa ilmoittaa jos löydän haitallisen vieraslajin?

Voinko käyttää torjunta-ainetta haitallisten vieraslajien torjuntaan?

Asuinalueellani tai sen lähistöllä on haitallisen vieraslajin esiintymä, joka on liian suuri yhden ihmisen hävitettäväksi. Miten minun kannattaa toimia?

Olen kitkenyt haitallisia vieraslajeja. Miten hävitän syntyneen jätteen turvallisesti niin, että se ei enää jatka leviämistään?

Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen luennollani työväentalolla, 15. päivä, marraskuu....AHHRGARHhh

 aRGGRHG gh JUOSKAAA ATHG TH

ANTIFASISTIT MURTAUTUIVAT KOTIINI ARGRGGHhhhh

   ne homot A Rghh luulivat tosiaan että kirjoitan jostain muusta kuin KASVEISTA ARHGHGHhhhhhh ai a ia ia ii hyppään rappukäytävään karkuun aAAAAAAaaaaaa-aaa aaa- a a
PLÄTS


auts kuolen arghh..  h..

tämä.. on.. loppuni.. kertokaa kissalleni että.. ei sittenkään.. tappakaa se yöherättelijä samantien.. Tehkää siitä.. 1 kpl turkis koristeeksi ja muistoksi... 4 onnenkalua käpälistä... 1. kpl pää irvistämään kirjahyllyyn.... 1 häntä kravatiksi tai muuksi koristeeksi... Jakakaa nämä keskenänne... parhaan harkintanne mukaan...

örgh.. bleurgh..

Kertokaa johtajallenne että ruoka täällä.. oli.. parhaimmillaan hyvää.. ja.. muuten olette saastaisia hirviöitä koko ihmiskunta.. Onneksi loppu..

..Tuli näinkin pian.. hyväst' jää... yörghh.. död. Olen kohta.. huoneenlämpöinen.. eli tasavertainen ympäristöni kanssa.. örgh. Ei tämä sen vakavempaa.. ole..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti