sunnuntai 2. elokuuta 2015

helsingin sanomat Preschool Propaganda Lesson for kawaii communists


Tahallinen "lipsahdus" painetaan lehteen:
"OLLI IMMONEN ON ANTIKRISTUS"


^lipsahduksen vaikutus kansaanLipsahdus korjataan pienellä präntillä iltamyöhään:
"Pyydämme anteeksi lehteemme päässyttä lipsahdusta, Olli Immonen ei ole antikristus"
Blogistit ja ajatteleva kansa aktivoituvat totuuden puolesta; olli immonen ei ole antikristus, saatanan idiootit, katsokaa vaikka faktojamme; taivas EI OLE satanut ylösalaisin jääkylmää vettä viime myrskyn aikana, ja sato EI kuihtunut hänen kävellessään peltojen ohi.

Silti, vaikutus lampaiden kollektiiviseen tietoisuuteen on istutettu; Lampaat eivät lue enintään muita kuin muoti/autoblogeja=


"se.. seseee.. se olli immonen.. se syö lapsia elävältä. keittää niitä. kuulemma antikristus. huoripukkikin. yhy. yyh YYHh AAAaa AAAARGHHH AAAAAAA PUAAAA MISSÄ TALIKOT JA SOIHDUUUT"
UUUUuuuuUUAAAAAAAAAAAAAAAAA PELASTA MEIDÄT LI ANDERSON

Lähetin muuten männäkuukausina Sarastus-lehden irstaalle senpai Patulle viestiä, että teidän sanomanne ei yllä mihinkään tärkeisiin kohteisiin. se ei yllä kansaan, ja nuivat blogit toistelevat vain kuorossa toisiaan. Täten voisinkin tulostaa keskeisimpiä tekstejänne ja jakaa niitä kännissä paikallistapahtumissa, feissarityyliin. Hetken kuluttua Senpai oli vastannut minulle. Moisesta julkeudesta hänen suuruuttaan kohtaan, kädet tutisten, korvat punaisena, häpeästä & katumuksesta epämääräisiä äännähdyksiä päästellen avasin facebookin viestikansion. Senpai Miyo Patu Minoru oli vastannut...:
.
.
.
.
.
.


"senkus."

.
.
.
.
.

"...senkus?"
.
.
.
.
...
"..SENKUS?!?!?!"

.....
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti