lauantai 8. elokuuta 2015

Turun puoluekokouksen Ryppy & Reikä ALE, ALE ALE osta nyt!http://ryppyjareika.blogspot.fi/
Ostakaaa!!! Ryppyjääää!Konnichiwaaa!!!

Ryppyjä ja reikiäääääää!
Pyllypakaroita ja anuksiaaa!
Rakoja ja laaksojaaa!!!
Valmiiksi ajeltuinaaaaa! Liukasteellaaaa!


Tästä oli tulossa vauhdikas lauantai.
.
.
Samaan aikaan toisaalla
.
.
.
.
.
.Herr Immonen! Uusi harjoittelijatyttö Reikä Ryppynen vasemmistoliitosta on muuttanut natsirobottitehtaan asetuksia?--+??? Kokoonpanolinja henkilökunnasta puhumattakaan ovat aivan sekaisin. Herr Immonen ÄKKIÄ.
.
.
.
.
.- Ei. En.. En jaksa.. motivoitua. Jätin puoluekokouksenkin väliin ja nyt tämä.. Suoranainen katastrofi. Lähettäkää vastarintaliike paikalle kuria pitämään kunnes saan koottua itseni.
Tämä ei tosiaan sada meidän laariimme. Ehkä pisuaariimme. Mutta ei laariin.

Onko laari muuten kiillotettu? Lähettäkää minulle laarin hygieniraportti mahd. pian.
   Yrit... huoh.. Yritän keksiä jotain jolla saada taas erinäisiä asioita ropisemaan laariimme. Kunhan ne asiat eivät vain ole rypyltä ja reiältä. Kolikot käyvät. Ja sympatiapisteet. Muttei paska. Raaka, höyryävä, lämmin paska on pois laskuista ihan alkujaan.
    Mitä Shinjille kuuluu? Ai. Saatana. Jos ja kun saatte natsirobottitehtaan kuntoon, lähettäkää kaikki mahdollinen kalusto Pekka Haaviston kotiovelle. Aion viedä hänelle nootin. Jossa lukee...
lukee... öö
öö lukee..
.
.
vaikka.
.
"Saatanan peräreikä. Mitä seuraavaksi? Ryppy vai reikä? Vai kumpikin? Elä elä rupee honoppeli, tai muuten! NIIN! TAI MUUTEN! SAATTE TUTA!!
                         TUTA!"


mitä ikinä se tarkoittaakaan

Joo tämä on hyvä. Ja pyytäkää apua Kapteenilta jos siltä liikenisi neekerinmetsästykseltään apua. Ainiin tästä ei saanut puhua. No helvata koittakaa edes saada se kaksimetrinen murjaani, Worf. vai wolf. vai volvo? anteeksi, mutta TNG-ajoistani on vuosia vierinyt liikaakin.

Herr Immonen aus
.
.
.
.
- HETKINEN. AINAHAN MEILLÄ ON FEYRIS!!! LÄHETTÄKÄÄ FEYRIS TEHTAALLE. NYT JA HETI.
.
.
.
.
-Herr.. Immonen.. anteeksi mutta.. Feyriksellä on kiire kouluttaa uutta loli-ass-istenttiaan. Ja hän on myös juonut halvalla kaljalla päänsä rikki ja silmät punaiseksi. Katsotaan jos huomenna ryyppyputki katkeaa. En usko tosin.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
- SCHEISSE. No sitten herättäkää minut tästä itsesäälin sekaisesta koomasta kunnes Pekka-sanin mustikkalikööri on valmis, niin totta kuin nimeni on Immonen. Se on pitkä aika ilman johtajaanne. Tiedän. Olkaa rohkeita. Mutta se on ainut litku joka saa minut nousemaan.. piristymään.. uuteen johtajuuteen.. vittu.. marjalikööri. Sijoittakaa strateginen yrjöämpäri valtaistuimeni vierelle, 'till heräämisiä. Ei tämä verhoilu mitään halpaa ole. 
.
.
.
.
.
.
.


veljeni paskastaniasta.
.
.
, mutta samalla asialla
.
.
.
.
.
.
"vitut vasemmistoliitosta. minä vasemmiston Li anderson juuri 16-v täyttänyt, haluan olla vahva, selkärangallinen. oikea nainen. fuck the robot factory sabotage. I'll work for them. I love the nazis. Forever."


"Kiitos, äiti"

(^kun Li lopettaa riehumasta, hän ehkä kohtaa reaalimaailman ongelmia. toivotaan parasta. Vanhemmuus on parasta antivasemmistoa. Kun kerran tulet isäksi tai äidiksi, tekopyhät leikkiongelmat katoavat. eli ainut keino saada li anderson järkiinsä, on saada se raskaaksi.)

2 kommenttia:

  1. Jaahas, nytpä selvisi kuka on Reiän kaappaaja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et usko.. kuinka.. odota. yritän koota itseni.. et usko kuinka halvalla.. kuinka.. sitä pantiin.. se näky oli kammottava

      Poista