tiistai 18. elokuuta 2015

Pari kysymystä Krimistä, Rouva Valtakunnansyyttäjä


Natalia Poklonskaja, jos ehditte--?

 "Ukrainasta vyöryy laitonta työvoimaa Krimille. Ovatko Ukrainalaiset laittomasti omassa maassaan?"

- Ei. Krim ei ole Ukraina. Krim on autonominen tasavalta.



"Venäjä aikoo 'kehittää' Krimiä--- Eikö siis Krim vielä ole yksi maailman korruptuneimpia alueita Venäjän tapaan? Pitääkö nyt demokratian tilalle rakentaa pienen valtaklikin mielivaltaan perustuva hallinto Venäjän tapaan?"

- Ei. Krim on autonominen tasavalta. Alatte käymään hermoilleni.


"Käyttääkö Venäjä kuvia ja tekstejä tarkoitushakuisesti luodaan mielikuvia, joilla ei ole mitään tekemistä elävän todellisuuden kanssa?"
- ööh.. ensinnäkin, en ole mikään pokemonhahmo, olen oikea elävä ihminen, vaikkei heti uskoisi. Vielä yksi tyhmä kysymys, niin kutsun nuo robottini lähemmäksi. Krim on autonominen tasavalta.




"Venäjän masinoimat kapinalliset ovat aloittamasssa uuden hyökkäysvaiheen Ukrainaan?"
- En ymmärrä mitä tekemistä sillä on itsenäisen Krimin kanssa? Krim on autonom--- nom. nom.. syöty.. monitahoinen. siis. automm. maattinen. nominaalinen tasainen öö--





"...Murhasiko Stalin 14 miljoonaa ukrainalaista?"

- VASTALAUSE. KRIM ON AUTONOMINEN TASA-VITUN-VALTA, EI TÄÄLLÄ OLE MITÄÄN URAANUSLAISIA KOSKAAN OLLUTKAAN. Eiku.. URAANIA. TARKOITAN SIIS UKRAINALAISIA. KONFERENSSI PÄÄTTYY TÄHÄN. PISTE.





- Huh, rasittavaa. Ja nyt hyvää yötä, minulla oli raskas, erittäin virallinen ja kuiva pil   -vinenpäivä. Lataan hieman akkuja. Ensi vuonna minulla saattaa olla muuten vähän uutta duunia .. aahhh. krim on.. krooh.. autonom... ZZzzz ZZz zzZ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti