tiistai 25. elokuuta 2015

Jesus Built My Kübelwagen


Aikamatka Kübelwagenilla afrikkaan, vuoteen 1801 onnistui, ja niinikään onnistui myös mystisen alkuihmisen, neekerieläimen paikannus. Myytti varmistettu, 1800-luvulla afrikassa asusteli vielä muutama australopithecus africanus. Mutta eipä kauaa, koska metsästämäänhän sitä oltiin tultu.
- yo, what up mein neger?"Kyllä sitä toimistossa peräpukamansa hankkinut upseerikin osaa vielä likaista työtä.
Käyn ensin suihkussa, tuokaa sitten univormuni. Olipa reissu. PERKELE! HAHAarghAA!
Sitä tuntee itsensä taas parikymppiseksi. Mihinhän ensi viikolla matkustaisi.
Viekää Kübelwagenini huoltoon!"


- Aaaaaah.. heti parempi.


Santana permele mikä reissu kamaliuta. Ketuttaa.


Hirvittävän kammottavan mörkönatsitoimistoni seinää koristaa nyt pari africanuksen päätä. Loput ruhojen jäänteistä hävitin polttamalla, nimittäin nämä eksoottisten tautien runtelemat elukat saastuttivat loisillaan Kübelini ja luullakseni minutkin vaikka roikotin niitä sidottuina auton ulkopuolella. Vointini on huonontunut kummasti ja erinäisiä paikkoja kutittaa.. Täytyykin mennä Mengy-kunin vastaanotolle.

Ja Heydrickin auto on vielä pihassa tähän aikaan.. vaikka hyvin selvästi täsmensin että Helsingin puhdistus on aloitettava tänään. Huoh.


- HEYDRICK, TÖIHIN HETI PAIKALLA. OTA NATSIROBOTTIKOMPPANIA NAFTALIINISTA, SAAT SEN LAINAKSI PARIKSI PÄIVÄKSI. KOHDE OLI SIIS VIHERFASISTIT JA ROPELITOTEEMIT!❤ ♥ Jawohl meine liebe Kommandant.. ♩  ♪ ♬


- EI EI EI, ÄLÄ LIRKUTTELE, OLET IRSTAS JA RUMA. HYI. PYSY KAUKANA, saatanan irvokas murhaaja. Jos joku täällä lirkuttelee niin minä ja mengy-kun...
.
.
.
.
.
humalaista horinaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti