sunnuntai 29. toukokuuta 2016

krääsäpläjäys
Kansanedustaja on käytännössä vain sossupummi. Eiväthän he edes saa palkkaa, vaan jonkinlaisen mystisen tuen, kuukausirahan, palkkion.


Maksettaisiinpa nykyäänkin muusikolle palkka ruskeassa kirjekuoressa salaa takahuoneessa, niin ei tarvitsisi maksella veroja yleisradioiden niggeripropagandaa varten ..ja kansanedustajapummien palkkoja siinä samalla..
.
.
Joko meistä tulee historian mahtavin eurooppalainen sukupolvi,
tai historian viimeinen eurooppalainen sukupolvi..
.
.
Netflixin kuukausihinta nousee. Testasin männä vuonna heidän ilmaista kuukauttaan. Ei kelvannut edes ilmaiseksi. Heidän kirjastossaan oli käytännössä muutama nykyajan b-luokan elokuva, pari paskaa sarjaa, siinä kaikki.

Jotain helvetin anakondia ja haihurrikaaneja.

70-80-luvun b-leffat sentään vielä toimivat. Mutta ei edes sellaisia löytynyt.
.
.
.Caligula oli ihan jees tyyppi, haluaa todistaa tämä kirjailija:

http://www.hatchfund.org/project/princess_of_rome_book_i_caligulas_sister.
.
.


Ja sitten odottelemaan F1 kisaa


2 kommenttia:

  1. Käytin minäkin vuoden-pari Netflixiä, niin kauan kun siellä oli helposti tarjolla USA:n Netflix. Sen jälkeen ei mennyt kauaa, kun kaikki kiinnostavat B-leffat Suomen puolelta oli katsottu läpi, ja kasa niitä heikompiakin esityksiä. Parempaa tarjontaa odotellessa keksitään jotakin muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmh. Pitäisi ruveta piraatiksi ja warettaa torrentteina leffat, muttei jaksa sitä sähläämistä. kerran kokeilin mutta liian rasittavaa ja tekstityskin pitäisi löytää ja asentaa kohdalleen. Laiskaa kun ei jaksa muutamaa nappia painaa. Popcorn Time oli aikoinaan loistava ohjelma, jolla näki leffat ilmaiseksi yhdellä klikkauksella. En tiedä onko nykyään toiminnassa.

      Poista