keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Tilastoja saksanmaalta

Mielenkiintoisia lukuja tuli vastaan.

Luulin kuukausien ajan että Saksan pakolaiskeskuksia vastaan tehtiin "iskuja" viime vuonna jotain alle 500. Päivitetty tarkka luku onkin hulppeat 923.

Vuonna 2014 näitä 'iskuja' oli 175 - JOTEN - voimmekin päätellä kuluvan vuoden rikkovan tonnin rajan helposti tuollaisella kasvuprosentilla.


"Isku" on kovin laaja käsite. Lehdistön mielestähän se voi tarkoittaa kaikkea hakaristigraffiteista polttopullotteluun ja puukkohippoihin. No tärkeintä kumminkin on että viesti menee perille.


Tilaston mukaan suurella osalla iskujen tekijöistä ei ollut ennen poliisin kanssa minkäänlaista kränää. Siis kyllähän siinä vituttaisi kun kasvoton koneisto kaataa miljoona huonosti käyttäytyvää alkuasukasta pihallesi ja poliitikko huutaa kadulta Maybachin takapenkiltä "lällälää rasisti!!!" ja ajaa karkuun.
Mitä helvettiä siinä voi pieni ihminen tehdä turhautuneena muuta kuin purkaa raivonsa tästä epäreilusta kohtelusta, ehkä kenties kyllästyneenä rikollisuuteen, mellakoihin, riehumiseen, vastakkainasettelun tuomaan pahaan oloon, median syyllistävään asenteeseen ja suoranaiseen vittuiluun. Ja kun kotikulmat eivät enää muistuta sitä mitä ne olivat lapsuudessa. Se on hirveä tunne. Oksettava.. heikottava.. Kuin jotain pyhää olisi rikottu sisältäsi.

Saksanmaan poliitikot vaativat päitä giljotiiniin hieman alle tuhannesta "äärioikeistolaisesta" "iskusta". Se ei ole mitään verrattuna siihen puoleen miljoonaan rikokseen joita alkuasukkaat tehtailivat samana vuonna.
Ihmiset siis saavat kymppitonnin kuukaudessa palkkaa siitä kun usuttavat gestapon jonkinlaisen hitlerin haamun perään, kun voisivat vain viskata turvapaikanhakijatneekerit pihalle. The stupidity of mankind astonishes me day after day.
Asian väkisin unohtaminen ja keskioluen litkiminen vuosien varrella on tuonut paljon helpotusta.

Helppoheikin tukkumyyntituho. Halvalla lähtee ja sinne pikkukaupungille siellä perällä vielä 10000 "pakolaista" kaupan päälle, eihän tässä voi mennä vikaan.

 


Katseltiin taas äskettäin kännissä TNG:tä.
Star Trek TNG:en saisi loistavan jakson tästä hulluudesta. Romulaanit vaativat turvapaikkaa miljoonille jonkinlaisen sisällissodan takia, joka ehkä onkin puoliksi totta mutta enimmäkseen hyvin lavastettu tekosyy Federaation invaasioon.
Sankarimme Picard haistaa palaneen käryn, koska miksi nämä väkivaltaiset olennot täytyy sijoittaa Federaation jo asuttuihin tähtijärjestelmiin? Hän nuuskii syvemmälle ja huomaa; Romulaanit tekevät yhteistyötä jonkin korruptoituneen Federaation poliitikon kanssa, krediitit vaihtaa omistajaa tms..
Homma paljastuu, ja hyväuskoisilta auttajilta putoavat suomut silmiltä ja Romulaanit rahdataan tarkasti vartioituna takaisin alueelleen, across the neutral zone.

Kyllähän tuolla saisi yhden jakson materiaalin täyteen. Mutta ei mene hommat niinkuin elokuvissa.

Niin ne Saksan iskut. Tänä vuonna tapauksia on kirjattu vasta 347, ehkä se tonni lyödään rikki vuoden loppuun mennessä.
 Kutsukaa viralliset valvojat paikalle jos ja kun. Guinnessin kirjat menevät uusiksi.

Tilanne eskaloituu lähivuosina jonkinlaiseen murtumapisteeseen jossa yksi marttyyri lahtaa muutaman romulaanin, ja silloin tulvapadot avautuvat ja ongelmavyöhykkeillä on metsästyskausi avattu. Tavalliset ihmiset ryhtyvät toimeen. Poliisi on jo valmiiksi hukkunut rikollisuuteen, silminnäkijöitä ei ole, kukaan ei käräytä toistansa. Rotusota on alkanut. Nykyiset johtajat riippuvat kadulla ihrasäkkeinä kuin Mussolini aikoinaan.
Taaaaaai todennäköisempää on hidas sukupuuttoon kuoleminen ja valkoisten alistaminen orjuuteen. They will breed you out of existence. Prosessi on hidas. Sukupolvi sukupolvelta meidät totutetaan orjuuteen ja sukupuuttoon. Ajan henki muuttuu juuri sopivalla virtausnopeudella. Kukaan ei huomaa mitään. Muutama äyvääjä pistetään ruotuun ja hävitetään väkivalloin. Täydellinen rikos. Ihmiskuntaa vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti