perjantai 27. toukokuuta 2016

Stronk! Voimaharjoittelu™Kahden päivän krapulasta selvitty, olo stabiloitunut. Tosirasistin Rambopitsasta puolet kaavittu naamioon. Parin saludokupin jälkeen 4 Kg punteilla 40+40+40+40 erinäistä ylävartaloon keskittyvää liikettä.
Massa/perusvoima/maksimivoima. Vissy/kalja/stolisnaja.

Aamulla murhaava kävelylenkki 2x50 metriä. Vein roskat. Timmi olo, pohkeet tulessa, aivan maitohapoilla. Sydän tykyttää.

Pyöräilin. Tai oikeastaan katselin Tour de France dokumentin. Yksi jantteri veti voittaakseen huumeita enemmän kuin bändimme pari narkkarijäsentä yhteensä elämänsä aikana. On siinä ollut itse kullakin aika voittajafiilis.
Maratooni. Kestävyysreeni auttoi. 4 jaksoa Absolutely Fabulousta. Join kaljaa samppanjalasista.

Star Trek maratooni. 6 jaksoa. Punkkua 2 pulloa ja kokista sekaan.

Välipäivä.

Retkahdin taas. Kahden päivän aikana 2x18 Lapin Kulta. Aivan raakaa berserkkiä. Vain yksi blackout, eli olen sentään jotain oppinut. Akustinen keikka erään ison firman kvartaalikekkereissä. Ovessa oli raudasta valettu vapaamuurareiden logo, en ymmärrä. Keikan jälkeen iljettävä vanha homo yritti iskeä, pakenin paikalta oksennusta pidätellen ja yritin muistella miltä Baywatch näytti 90-luvulla.
Pallean supistus x 4. Hyvä, jatkuva nesteen kaari. Muista pestä valtaistuin. Fysiologisesti tarkoituksenmukainen reaktio juopotteluun. Vatsahappo syövyttää äänihuulia, viskin lisäksi, karismaattinen raspi saa syvyyttä. Perustaisinko vihdoin projektin jossa myös laulan. Bonnie Tyler oli varmasti kova laattaamaan.

Uskomattoman intensiivinen kävelylenkki 2x700 metriä; Vein tyhjiä pulloja kauppaan ja ostin täysiä tölkkejä. Palautusautomaatilla tehdyt liikkeet menevät rutiinilla. Loppuvaiheessa kyynärpään kulma ei niin täydellinen. Muista treenata tekniikkaa varjoharjoittelulla kotona.


Naapurin pubiruusuharakka kehui käytävässä ojentajalihaksiani. Vastasin "mmmh". Testosteroni kärysi ilmassa ja rappukäytävä sortui perässäni silkasta läsnäoloni tuottamasta egon ja karisman mentaalimassasta. Kuulin tuskanhuudot raunioiden alta mutten välittänyt pienistä maan matosista.

Bändikamojen 600 Kg kantelua neljän päivän ajan autosta lavalle ja takaisin. Voisin palkata roudarin. Mutta miksi kieltäytyä ilmaisesta kuntoilusta. Välttelen hissejä, autoja ja takseja peruskunnon säilyttämiseksi.
Koff 3x6; 5,94 litraa. Alkaahan se taas tuntua heräämisten kanssa. Olen vetänyt tätä määrää nyt aina kun yhteishuoltajuuden yksinäinen elämänpuolisko koittaa.

Painan ikuisesti 65 kiloa vaikka syön kuin hevonen mitä sattuu. Painoin 10 vuotta sitten 55 kiloa. Joten parannusta on tapahtunut, tai miten sen nyt ottaa.Sprinttikisoja 7 x 6 metriä. Leikitin kissaa. Kissa syöksyy olohuoneesta perääni, juoksen kylppäriin; avaan hanan, kissa vetää paniikit ja juoksee takaisin olkkariin sängyn alle. Toisto. Toisto on kestävyyden ja voiman perusta. Toisto. Muistakaa toistaa. toisto. toist--

--Helsingin asemalla oli jonkinnäköinen vessaportsari. Pyysin päästä vessaan. Lesbo avasi summerillaan naistenvessan oven. Kävelin sanattomana pois paikalta ja kusin vasta junassa. Androgyynisyys lipsahti taas transvetismin puolelle. En opi koskaan ja tilani pahenee.

Kusiseikkailu II. Kiertue kattoi myös Tampereen. Tutkittiin kaupunkia ennen keikkaa. Ryhdyin kuselle mutta taksi ehtikin saapua viedäkseen meidät lauteille. Lorottelin paniikissa pitkin nahkahousujani, onneksi niiden keinotekoinen materiaali ja kireys valutti suurimman osan kuona-aineesta maahan, kuin kusi hanhen selästä.

Juoksin n. 25 metriä taksiin korkkari/bootseissa, virtsa irstaasti housuilla kiiltäen. Pisin juoksumatka sitten ylä-asteen koulujenvälisten tai skinheadejä karkuun jossain tuppukylässä viime vuosikymmenellä. Jouduin maksamaan taksin. Voittaisin jokaikisen korkkarijuoksun mutten alennu milleniaalien dekadensseihin julkipervoiluihin.
1,5 tuntia hikoilua keinonahassa muutamansadan watin spottien alla. Kitaramasturbointia ja lähes balettimaista liikehdintää korkkaribootsit jalassa. Voiko tätä mitata kaloreissa. En tiedä eikä kiinnosta. Kotimatka alkaa. Lihaksia särkee huomenna. Bändillämme on ehkä pari 'raskasta' kohtaa, mutten alentunut moshaamaan, kampaus kärsisi. Enkä ole enää nuori, niska rutisee jo nyt aivan arkipäivän tilanteissakin.
Aion hakea kaupasta järjettömän määrän olutta ja valmisruokaa, ja istua perseelläni tasan 3 päivää, pelata, tissutella keskiolutta & tasaisen keskiraskaassa humalatilassa kirjoitella epämääräisiä tekstioksennuksia.

Tämä oli yksi niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti