lauantai 7. tammikuuta 2017

Informaatiosodan Siviiliuhrit
Kymmeniä eri totuuksia, lähteitä, kukaan ei tiedä mikä on totta, mikä propagandaa, vai onko kyseessä hieman kumpaakin. Älä usko mihinkään niistä, älä allekirjoita, anna historian näyttää mitä oikeasti tapahtui. Jälkiviisaus kunniaan.

1 kommentti:

 1. Miksei muuten, mutta kun me emme ole välttämättä enää näkemässä sitä historian vapauttavaa tai langettavaa lausumaa.

  Liika hoppuilukaan ei toki ole hyväksi, kuten havaittiin eräässäkin yliopistollisessa keskussairaalassa. Sisätautien professori oli vetäytynyt osastolla kovissa kivuissaan jo ties kuinka monennetta viikkoaan makaavan mummon vuoteen viereltä kuuloetäisyyden ulkopuolelle lausahtaakseen kandidaateille hiljaisella äänellä:
  "Minä en kaikesta osaamisestani ja yrittämisestäni huolimatta kykene selvittämään tämän rouvan oireiden syitä. Näyttää siltä, että ne selviävät vasta obduktioyksikön pöydällä."

  Mummon kuulo oli kuitenkin huomattavasti parempi kuin professori oli olettanut. Hän oli kuullut joka sanan, veti syvään henkeä ja kiekaisi:
  "Ja tiällä työ vuan minnuu makkootatta vaekka ihtekkii tiiättä ettette ossoo mittee! Mie vuajin piästä nyt heti sinne putkivosyykiön pöyvälle!!"

  VastaaPoista