lauantai 21. tammikuuta 2017

Formula 1 - Valtteri Bottas


^Kun Valtterin mercedes-sopimuksesta huhuiltiin ja spekuloitiin
^Kun se oli lähes käytännössä melkein varmaa, mutta silti epäilytti

^Kun diili varmistui. Tämä vuosi tulee olemaan HYVÄ.

Toivottavasti Bottas pistää FIA:n lellineekerille kampoihin.

Edes.. vähäsen.. pliis..

2 kommenttia:

  1. Iltalehti ehti pohdiskella, onko Boltteri vain vuoden verran pitämässä penkkiä lämpimänä Ferrarilta siirtyvälle Vettelille. Sehän voisi olla jopa paras mahdollinen tulevaisuuden vaihtoehto:

    Vettel ja Boltteri vaihtavat paikkoja päittäin. Kun Mersu on sanut nyt saksalaiskuskin, nostetaan hänet samantien kultapojan asemaan. Siltä suistettu Enkkulaku loukkaantuu herkän diivansielunsa juuria myöten ja ryhtyy vastaiskuun! Kun kerran hän ei saa olla Suurin ja Kaunein, ei saa kukaan muukaan olla; niinpä hän alkaa sabotoida Vettelin kilpailuja määrätietoisesti. Siitä kärsivät yhtälailla hänen omat kilpailusuorituksensakin, mutta mitäpä hän niistä nyt enää.

    Seurauksena Mersun kisat alkavat mennä penkin alle, kun Ferrari puolestaan saa suomalaiskaksikon (kyllä, Raikkonen jatkaa vielä kaksi kautta!) saumattoman yhteistyön innoittamana Schumin lähdön jälkeen yskineen koneistonsa käymään taas kellontarkasti, ja Raikkonen voittaa kauden lopuksi toisen maailmanmestaruutensa! Sen jälkeen hän voikin vetäytyä muihin hommiin, ja Boltteri jatkaa Suomen lipun kohotuttamista korkeimpaan salkoon.

    VastaaPoista
  2. Mein herr, ennustuksenne on mielenkiintoinen mutta täyttä aukkoja ja fantasiointeja. Mutta ne renkaat. ne leveät renkaat. Pakka on levällään, ja kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan.

    VastaaPoista