maanantai 2. tammikuuta 2017

Kävi niinkuin Infrassa


Betonin lujuusongelmia sairaalan perustuksissa, silloissa, tiessä ja ties missä ja missäpä ei, jopa siinä jossakin hevimetelibändissä joka soitti euroviisuissa vuosikymmen takaperin. 
 
Juuri kun olin viime kuukaudet urban exploorannut rappeutuvassa virtuaalikaupungissa kuvaten sortumispisteessä olevia siltoja, tutisevia metrotunneleita, tihkuvia patoja, laiminlyötyjä vesilaitoksia, saastaisia ja tukkeutuneita viemäri- ja vesiverkostoja maan alla, niin nämä viime aikojen uutiset luonnollisesti kiinnittivät huomion.


 Peli on siis nimeltään Infra, suomalaista laatutyötä, ja piru vie kun kyse piti olla vain fiktiosta jossa ahneet paskiaiset eivät välitä infrastruktuurinsa hyvinvoinnista, kusipäisiä kaupunginisiä, kartelleja, välistävetoa ja välinpitämättömyyttä ihmisen henkeä kohtaan, ja te menette ja teette sen ihan itse oikeassa elämässä! Voi jeesus..
   Peli ei välttämättä kiinnosta nuorempaa pelaajakuntaa, mutta sen myötä jopa lapset nyt tietävät että pitäkää homma hoidossa läskinaamat.
  

Tuetaan siis ainakin jotakin laadukasta ja ostetaanhan sitten se Loiste Interactiven Infra.

INFRA puts you into the boots of an ordinary structural analyst – nothing more than a desk jockey assigned to survey some routine structural damage. Quickly though, your mission turns from a mundane trek to a fight for survival, all caused by deep-rooted schemes of the past.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti