keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Submarino


Latinalaisessa Amerikassa "hukuttaminen" tunnetaan nimellä submarino. Hyvin helppo ja oikeastaan mielikuvitukseton kidutuskeino. Uhrin pää painetaan veden alle, kenties minuuteiksi, hukkumisen rajamaille asti. Tätä seuraa pieni hengähdystauko jonka jälkeen toisto, niin kauan kunnes uhri suostuu yhteistyöhön.

Keinoa voi tehostaa kokkaamalla litkusta eksoottisempaa; Ulosteet, jätevesi, kenties tulisia mausteita, polttoainetta, kemikaaleja? Vain mielikuvitus on rajana ja ehkä säästät itsesi ja uhrisi aikaa hieman parantelemalla vanhoja keinoja.
  Pidä tietenkin joku tolkku, saatat tapattaa informaationlähteen yhdellä upotuksella. Tietenkin jos tavoitteenasi on vain harjoittelu tai hauskanpito, niin silloin anna mennä, kokeile kaikkea jos koekaniineja riittää.

Miten olisi veteen johdettu sähkövirta? http://animesitaatit.blogspot.com/2016/03/rasisminvastainen-viikko.html


 

Entä kun uhri on taatusti niellyt vettä ja haukkoo henkeään tauolla? Lyöt tai potkaiset häntä mahdollisimman lujaa suoraan vatsaan, jolloin hän oksentaa. Juuri kun hän luuli helpotuksen saapuneen.. Se on kuin isku vasten kasvoja. Joka myös on varteenotettava taukojumppa; isket häntä kasvoihin. Kasvot ovat kiduttajan lempikohde; ihminen tekee mitä tahansa suojellakseen sielunsa temppeliä. Tiedät itsekin kääntäneesi kasvosi pois vaarasta, salamannopeasti, reaktiona.

  
Submarino seco, eli kuivahukutus tehdään muovipussilla. Tähänkin voit soveltaa edellisen oppeja, marinoimalla säkin sisältä; chiliä, bensaa, jolloin luvassa on taattu kemiallinen myrkytys tukehtumisen lisäksi.

Sellainen on kiireisen latinomiehen älykkyydeltään typerryttävän tylsä kuritus. Submarino. Nautinnollisempia ovat hitaat psykologiset keinot, kuten hereillä pitäminen. Mutta minkäs teet, latinoilla on kai kiire saada vastauksia.. andele andele!





Mutta mihin heillä on kiire...

- Mengy-kun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti