keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Mielisairaala nimeltä Maa

Aate, ilmiö tai poliittisesti epäkorrekti lausahdus pyyhkii ihmiskuntaa kuin tuuli kesäistä viljapeltoa, ja massahysteriassa kiljuvat ihmislaumat heiluvat sen armoilla aaltomaisesti vailla selkärankaa ja juurta.

Tätä iljettävää performanssia joutuu katselemaan kuin alakoulun lasten kiistoja.

Hirnuva simpanssilauma jonka jäsenet kutsuvat itseään poliitikoiksi, asiantuntijoiksi ja professoreiksi, ja näiden miljoonat vähä-älyiset kommunistikätyrit.

Nostatte jalustalle kuninkaaksi henkilön, ja muutaman vuoden päästä revitte hänet alas, kidutatte ja murhaatte. Tämän jälkeen kuninkaana on umpihullu verta juova raiskaaja. ettekä näe hänen kulissinsa läpi. Tässä ei ole minkäänlaista logiikkaa. Hysteerisiä noitavainoja, ihmissyöntiä, metsästystä, rituaaleja, pelejä. Hulluuden tyyssija ja alin helvetti tämä maapallo.Ei ihme että ainut mistä voi löytää pysyvyyttä, lohtua, kompassin ja suunnan, on Jumala, perhe, juuret ja pysyvät arvot. Ne ketkä eivät näihin tukeudu, ovat nimenomaan tuomittu kieppumaan trendien, kulttien, aatteiden, ja muiden ihmisten mielijohteiden armoilla kuin syksyn lehdet.
Anarkistit, yltiösosiaaliset, ihmisriippuvaiset, huomiohuorat, poliittisesti korrektit, laumasielut, matelijat, koulukiusaajat, hullut, suvaitsevaiset.
Kuin lampaita, määkimässä ja lymyilemässä pelokkaina toistensa selkien takana keinotekoisessa aitauksessaan, turvautuen laumaeläimen vaistoonsa massan tuomasta turvasta, takerrutte maalliseen ja henkiseen käsitesotkuun kuin pelokkaat lapset äitiinsä, rikkinäiset aikuiset äidinkorvikkeeseensa. Voitte aivan hyvin päästää irti turvallisista aikaan ja ilmiöihin sidotuista käsitteistänne ja ottaa vastaan kymmeniä tuhansia vuosia kypsynyt ihmisyytenne ja luonnollisuus, evoluutio, totuus, ja impivaaralaisuus.


Psykopaatit hallitsijat näkevät teidät kylminä elottomina objekteina ja kulisseina, ja sen te olette itse aiheuttaneet toiminnallanne. Minäkin näen teidät toisinaan saastaisina, määkivinä lihakimpaleina joita tekisi mieli ohjata, riuhtoa ja potkia oikeaan suuntaan kuin vähäjärkistä teuraskarjaa, mutta ei, haluatte teuraalle. Yritin pelata sääntöjenne mukaan, mutta sääntöjä oli peukaloitu teidän hyväksenne, enkä edes saanut aloittaa samalta lähtöviivalta. Yritin tutustua teihin mutta se tuntui kuin olisin joutunut teeskentelemään tyhmää, leikkimään palikoilla apinalauman kanssa ja syömään omaa ulostettani. Käteen jäi pelkkä ääretön alienaatio ja katkeruus.
No menkää ja kuolkaa sitten saatana sukupuuttoon koko kirottu paskasakki, olette sen ansainneet. Tämän kuultuanne hypitte ja huudatte ivallisesti kuorossa "hahah niin olemmekin ansainneet aAHAhegh mitäs aiot tehdä saatanan hullu!!" kuin mielisairaalan potilaat LSD-tripillä hieroen samalla omaa raakaa paskaanne ympäri kehoanne. Tähtitieteellinen typeryytenne saa vihan laajentumaan niin suureksi että se räjähtää sisäänpäin oman painonsa alla mustaksi aukoksi ja jäljelle jää vain turtunut katkeruus, elohiiri, tyhjä hullun katse, ja murhanhimo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti