keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Eco-maniacs #3


Ennemm uutiskatsausta aloitamme aamummm jumalammmpalveluksella.


Toistakaa siis perässäni. Tötteröö, ommpi rasistit kuolleet.


Tötteröö ommmpi rasistit kuolleet!!!Tötteröö, ilmasto muuttuu, siunaa meitä Gaia.Tötteröö, ilmasto muuttuu, siunaa meitä Gaia!!!!!


Tötteröö, tumma iho hyvä, vaalea iho paha.


Tötteröö, tumma iho hyvä, vaalea iho paha!!!!!


Tötteröö, tuoreruokaa ja tofudildoja.


Tötteröö, tuoreruokaa ja tofudildojaaaaaaaaa!!!
Hiljentykäämme.
Minä, ylivihreiden ylivihreä mesenaattinne, esoteerinen wiccamooses, elementaalierkki, hathamantran maailmanmestari, magiakarman piripeikko, enkelikehon emmentaali, nibirun nimittäjä, luonteistuotehoroskooppihoro, ja superpinaattinne kerrommmmm, ommmmmm. omm. hys.
Täällä eteläisessä rasisliassa onpi havaittu aamulla lumisadetta, Gaian suosiollisuus ja rakkaudenosoitus. Eli tästä voimme päätellä että rasistiset ajatukset ovat vähentyneet, nimittäimm, sellaiset ajatukset estävät, aa lumisadetta, bee Gaian kyyneliä, cee niinkuimmm celibaatti.
Julistammm joulummm ajan avatuksi ja sittemm eikumm Gaiapukkia odottelemaammm.
Ovatko lumihiutaleet kuolleidemmm rasistiemm sieluja, siitä ei ole vielä varmuutta, mutta meillä ommpi linjoilla herra tittelityy joka nyt kertoopi aiheesta:
Kiitos herra ylivihreiden ylivihreä ja kolmeen kertaan rasistien veressä kylpenyt ihana ihanuutemme ja puhtauden perikuvatus. Kerrommmm seuraavaa:
Sairaalasänkyni lakanat ovat kosteat ja täällä on havaittavissa formaldehydin ja siemennesteen sekainen katku. Joten kun avaan ikkunan, tapahtuu huoneessani ilmastonmuutos joka onpi kumminkin kalpea versio äiti Gaian kärsimästä rasistisesta muutoksesta.
Lumisadetta en saanut näissä laboratorio-olosuhteissa aikaiseksi vaikka keitin vettä retkilevylläni ja tähtäilin syntynyttä höyryä rasistin pääkallolla. Kyseinen rasisti ei ollut tarpeeksi kylmäverinen luomaan höyrystä lunta, tai sitten se onpi jonkun meidän pääkallomme, kenties oman lapseni uhrikallo, Gaia antakoon anteeksi hänelle.
Mutta herra yliherrojen yliherra, havaitsemanne valkoiset hiutaleet eivät välttämättä ole lunta, vaan vettä, joka on Gaian korkeissa kerroksissa muuttunut valkoiseksi ja kiinteäksi; sen huomaamme kun pidämme sitä kädellämme, se muuttuu vedeksi.


Tittelityy, olet loogisuudessasi ylittänyt itsesi ja kerrankimm ymmärrämm lähes kaikemmm mistä puhut, vaikkemmm edes muista mitä kysyimm, koska Gaianeuvosto on mitä selvimmimm antanut poltettavakseni liian tujakkaa taikakeijupössypumpulia. Lähetämm silti varastoltamme sinulle kanankakkaa ja substralia palkkioksi. voit konsjuumeerata ne sisäisesti tai käyttää niitä voiteina kun kopuloit nuoriemmm rastakeijuseksiorjiesi kanssa.Tötteröö, täältä tähämmm. Muistakaa palvoa Gaiaa tasatunneimm ja itserankaista syntistä lihaanne teräaseimm.


Vapauttakaa siis skitsopelle, on puukkohippaleikin aika, juoskaa karkuun vielä kumm ehditte ja varokaa rakkaat Gaialaiset, toivottavasti ette tallo toisianne kuoliaaksi yhtä paljon kuimmm viime kuunkierolla, vaamm skitsopelle saa raastaa lihaanne teräshampaillaamm ja pyhällä morallaamm.
Skitsopelle, mene.

UUAAAAARGHHHHHHHHH!


(inspired by fantasy magazine 'helsingin sanomat')corrupted green mind corrupted green mind corrupted green mind corrupted green mind corrupted green
corrupted green mind corrupted green mind corrupted green mind corrupted green mind corrupted green
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti