lauantai 19. joulukuuta 2015

Furryndo - Normandian Ketut


...Jermu joukkomme selvisi hengissä valleille asti, tosin tärykalvot hellinä ja mutaa kuonossa. Mutta tänne tultiin lahtaamaan nazickenejä, ja se myös tehtäisiin.

Varmistettuamme rannan ja bunkkerit, taistelu siirtyi luonnollisesti ylös maaseudulle.
Kävimme läpi Colleville-sur-Merin jok'ikisen rakennuksen, puhdistimme ne yksitellen ketun vainulla, tehden nazickeneistä nugetteja. Olivat kovina taistelijoina jääneet munimaan pitkin rantaraittia viivyttäen maihinnousujoukkoja. Jokaisesta maapalasta käytiin ankara nokkapokka.


Kampanja eteni vauhdikkaasti kunnes alikersantti Kettuselta jäi häntä erään kellarin oven väliin jolloin hän lääkitsi itseään valtavalla määrällä morfiinia, ja mitäpä siitä koitui;
Jollei nazickenit munaa itseänsä niin Kettula munaa.
Alikersantti nähtiin viimeeksi laulamassa tokkuroissaan alasti paljaassa turkissaan atlantin valleilla ennen fataalia hyppyään alas rantatonttiin. Tiesimme että hän kaipasi nuorta vaimoaan, mutta että tällainen reaktio näin äkkiä, olimmehan hypänneet maihinnousualuksiin vain hetki sitten Englannissa. Tosin hänen vaimonsa oli myönnettävästi aika hännäkäs ilmestys, joten ikävä ja traumaattinen laivamatka koettelivat moninkertaisesti tätä vasta joukkoomme liittynyttä nuorta jolkuttajaa. Sota vaati uhrinsa mitä moninaisimmin tavoin.
Sotamies Foksilla oli taasen häntä kainalossa kun rynnäköimme Kanalan häkkibunkkeriin, ja liukkaana epelinä livahti metsään piiloon kykkimään kuono turpeeseen. Huokuttelimme häntä mukaan viiriäisenmunalla ja kyllä hän siitä lupautui nousemaan ja liittymään hyökkäykseen, mutta vain jos saisi tulla takimmaisena häntä koipien välissä. Urheuden puuska tyyntyi nopeasti kohdetta lähestyttäessä, ja tilannetta ei auttanut yhtään Foksin harha-askel ketunrautoihin.


--...Päästyään pinteestä Foksi kettuili rohkeutensa maksimiin ja niin viiksenpäät väpättäen moukaroimme natsikanan bunkkeria kaikella mitä löytyi, kasapanoksilla, kranaateilla, liekinheittimellä, pikkukivillä ja kävyillä.

Siinä höyhen pöllysi ja kunnian kukko korisi kun Normandian Ketut pisti parastaan. Aikainen lintu nappasi tällä kertaa sirpaleita ja lyijyä.
Savun hälvettyä, huomasimme ruumiiden joukossa olleen muuan Gluckenführer Pot Pot Potin. Tuo Dresdenin siipiveikko, juutalaisten sikojen nokan koputtaja oli sattumoisin ollut tutustumassa atlantin valleihin täällä päin.

Tästä vielä ropisee natsoja turkkia koristamaan.

Iskuryhmä Normandian Ketut.

Muistamme heitä kaikkia suurella lämmöllä. He olivat sankareita.


--

Normandian Ketut! Asento!


Alikersantti Kettula †
✠ Sotamies Foksi
✠ Matolääke-Masa
✠ Keijo Kanannakertaja
✠ Reiska Repolainen
✠ Tekoturkis-Teppo
✠ Häntä Heikki
Koodinimi Kuonolainen
✠ Viiksivainuuja Valtonen

Jokaiselle, myös taistelussa kunniakkaasti menehtyneille jaettakoon Marsalkka Taistoturkin Tassutähti, kultaisin lehvin.
Lisäksi, Keijo Kanannakertaja vastaanottaa vihollisen huoltosaattueen verettömästä kaappauksesta Muonamestarin Makoisan Mehuluun, ja rapsutuksen korvan takaa itse Marsalkalta.
Olette ylpeydeksi rodullenne, ja muille nelijalkaisille. Olkaa ylpeitä työstänne koko kettukunnan maineen ja eläinkunnan puhtauden, hyvyyden puolesta, ja hyväksi.

Aika velikultia.

Aika karvaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti