sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulutrilogia - osa 1 - Little Gestapo Dungeon Christmas- Oletteko valmiita? Pidän puheista, joten pidemmittä puheitta-

lyhyeen puheeseen;

Luullakseni valitsin oikeat henkilöt tehtävään. Tiedätte että olin itsekin aikanani eliittisotilas, suuren jihadin aikaan, legenda, kylmäverinen murhaaja, rättipään räyhähenki, vuohennussijan violaattori, kamelikuskin kalma, maanvaltaajan markiisi de sade, neekerin nukuttaja, sählämin sanktio, antirasistin armokuolema ja punaviherpersepaviaanin painajainen.

Mutta, olen väsähtänyt, menettänyt vuosien aikana teräni paperitöissä. Juuri sen takia aion johtaa tätä iskuryhmää.
Minulla ei tietenkään ole enää samaa rutiinia kun teillä, joten jos näette epäkohtia käytöksessäni kentällä, olkaa huoleti, voitte suorin selin huomauttaa asiasta.

Lähdetään, hyvät herrat, aiomme rekonstruktoida impivaaralaisen joulun. Tarvitsemme siihen vain asiaan liittyviä muinaisreliikkejä eli joulukoristeita ja sen männyn tms.

Minulla on oikea bensaa juova muinainen Range Rover V8 kompleksin salaisessa autokokoelmassani. Sillä pääsemme vaikka kuuhun ja takaisin jos on tarvetta. Menoksi.

.
.
.
.
.

Ensimmäinen kohteemme on niinsanottu rihkamakauppa. Muinaisten mainoslehtisten osoitetiedoista ilmenee sen sijainti; jossain tuolla, paikassa joka ennen tunnettiin nimellä Kallio. Nykyraunioissaan se on kuin mikä tahansa eurooppalainen nimetön joutomaa. Onneksemme myös Helsingin karanteenialueen pohjoispuolella. Ei liiemmin säteilyä.
Paikallistamme tämän ns. koristerihkaman jälleenmyyntiketjun, muinaistietojen mukaan sen nimi oli Tiimari, tai Liimari, lähteestä riippuen. Sukellamme raunioihin, keräämme mahdolliset joulukoristeet. Sen jälkeen seuraa joulumännyn hankinta.


.
.
.
.
.
.Jeesus mikä läävä.. Ulos autosta, jätetään se kauemmas kohteesta.. Liikkuvat taakse, silmä kovana, täällä on turha anoa armoa tai antaa sitä. Viimeisimmät musulmaanihyökkääjät ja irtolaiset punikkianarkistit ajettiin ulos sivistyneestä kaupunginosastamme viime viikolla jonnekin näille paikkeille.

Kartan mukaan tämä mäkinen aukio oli muinoin diskonussitapuisto tai joku vastaava. Näen sen rajat selvästi. Kadut ovat selvemmin havaittavissa betonimurskan seasta.

Kun jatkamme puistosta eteenpäin, vastaamme tulee katu jolla sijaitsi vanhojen lehtien mukaan pari myymälää, mukaan lukien tämä Liimari. Tarkka-ampuja asemiin tuonne..
.
.
.
.
.
.


- Olemme perillä. Laskelmieni mukaan juuri tämä rakennus. Yllättävän ehjä katu.
Sisään - hiljaa.....
.

- Kiinteistö tuntuu olevan tyhjä... Varmistan, alue turvallinen, Herr Kommandant- Hyvä. Valaisimet seinille, nyt shoppaillaan............

Katsokaa tätä turhan muoviromun määrää. En ymmärrä näiden artifaktien käyttötarkoituksia.
Hopeista hilettä..
Minikokoisia mattoja? Joulun pukin kääpiöorjille kenties?
Mitä tuolla on? Sadan millimetrin kranaatteja?

- Feyris, ne ovat kynttilöitä, tiedän koska isoisäni jemmasi niitä jälkipolville muistoksi. Palavaa ainetta, käytetään valaisuun. Meni kuulemma vaarallisena aineena luvanvaraiseksi 2030-luvulla. Olen minäkin perehtynyt impivaaraan, Herr..

Sturmteufel, olen positiivisesti yllättynyt.


- HERR FEYRIS, TÄÄLLÄ, JOULU!!!

- !!!!! Katsokaa.. Hyvä jumala. Katsokaa kuinka punaista sinistä kultaista ja hopeista kaikki on.. Uskomatonta.. Ovatko nämä niitä eksoottisia käärmeitä? Nehän ovat muovisia hapsupötköjä. Luulin että meidän olisi pitänyt ajaa hyvin kauas etelään etsimään kirjavia myrkkykäärmeitä..
Katsokaa näitä mainioita muovisia palloja. NE eivät koskaan olleetkaan omenoita! Näen niistä omat kasvoni aivan vääristyneenä! Hämmästyttävää! Kerrassaan--

- Feyris, paikallistin pentagrammin ja ledivalot

- Hyvää työtä Sturmteufel, aion laittaa ylennyksesi uudelleen harkintaan, tuleva herr Übersturmteufelmeister.
Luulen että meillä on hyvät herrat, tehtävä suoritettu. Kerätkää laukkuihin niin paljon joulukoristeita kuin pystytte, poistumme sitten näkymättömästi Roveriin, ja jatkamme seuraavaan kohteeseen.

- KYLLÄ HERR VAMPYRK..

- HYYYSSHHHHHTT... Saatana.. mitä sanoin näkymättömyydestä..?

- (kyllä herrr vam... kyllä, Feyris... saisinko luvan päästä valokuvaan kanssanne?)


- Voi luoja... Olen hyvällä tuulella, äkkiä sitten, ja vaadin benellini etualalle. UnterSturmteufel, räpsäiskää nopeasti ellette välttämättä halua kävellä Sturmteufelin kanssa tukikohtaan.
...Noniin, taakse poistu.. ♪ Joulu on taas, joulu on taas, haulikot täynnä murhaaaaaaa.. ♫(seuraava osa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti