lauantai 5. joulukuuta 2015

Illu-me-nutty
Ulkomaalainen nettituttu ja innokas foliohattuilija kysyi; Kun kerran olet artisti, niin silloinhan sinun täytyy tietää jotain Illuminatista ja olet osa sitä. Haluaisin myös liittyä, onko tämä mahdollista?

Voi kuule maan matonen.. Sanoin etten ymmärrä ja luiskahdin moisesta koukusta kuin mikäkin niljake, mutta minäpä vähän vinkkaan tässä mediassa anonyymisti nyt kun siihen pystyn;
Suomessa illuminatia tai sen 'vaikutusta' on vain monikansallisten levy-yhtiöiden paikallishaarojen johtotasolla, ja sekin hyvin... kaukaista ja erilaista ja lievää verrattuna isomman bisneksen maihin; kun kysyt vaikka Niko Nordströmiltä tai Asko vitun (pää)Kalloselta niin vastaavat että kysyppä ihan niiltä amerikan spedeiltä, me toteutetaan vain yhtiön mukaista linjaa mitä on käsketty........Vaikkakin toki Kallosesta saa henk koht keskustellessa sellaisen kuvan että siinä on kaveri joka on juonut verta ja raiskannut jossain pimeän metsän noitaringissä. Hyi olkoon mikä ihminen ihan ihmisenäkin. Tsiisas.

Mutta, oikeasti, Suomesta et löydä muuta kuin hyvävelikerhoja ja vapaamuurareita. Poliittisella tasolla on toki näitä Stubbin kaltaisia marionetteja ja nukkehallitsijoita. Ketkä heitä hallitsevat on minulle aivan sama, sanoisin globalistinen amöriikan rahasotakoneisto mutta saa sitä vaikka illuminatiksikin kutsua jos haluaa tai miksi tahansa.. Aivan vitun sama miten itsesi aiot nolata.
Mutta älä perkele ala minulle päin naamaa väittämään että musiikkibisneksessä olisi havaittavissa mitään näkyvää reptiliaaniaktiviteettia :D:D voi jeesus.. reptiliaani.. huoh. mitkä vitun reptiliaanit...

Ja nämä Anna Abreut sun muut paikallisliigan juntit näyttävät amöriikan oikeilta illuminatisätkynukeilta mutta imitoivat vain viattomasti heidän perseenheilutustaan koska luulevat että se on se joku 'juttu' ja trendi, ja levy-yhtiö kannustaa tekemään sitä koska heitä painostaa itse ne jutkupaholaisten kätyrit.Aivan simppeli pieni lankakerä.

Tavallaan tässä pillumunatin sätkynukkehuoria ollaan mutta ne lonkerot eivät yllä tänne henkilökohtaisella tasolla. Olemme vain lypsylehmiä, juntteja, amerikkalaisuuden raiskaamia tyhjiä ihmiskuoria sätkimässä lavalla aivan kuin tajuaisimmekin jostain jotakin.

Liian romantisoitua ja tehty kärpäsestä härkä-vitun-nen. Maan matonen.


Ei siinä muuta kuin novus ordo seclorum ja syökää vaikka paskaa. Minä sen sijaan olen jo vereni juonut.


....And get a record contract
From a talent scout someday


They'll sell their ass, their cocks and balls
They'll take the check 'n' walk awayIf they're lucky they'll get famous
For a week or two perhapsThey'll buy some ugly clothes to wear
And hope the business don't collapse


Before some stupid magazine
Decides they're really good


But then again this system works
As perfect as a dream


It works for all those record company pricks
Who come to skim the cream

From the cesspools of excitement
Where Jim Morrison once stood

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti