sunnuntai 17. tammikuuta 2016

HS paransi minut rasismista


Aahh... rauhaa.. rakkautta.. tönkköenklannilla räppäiltyä leikkiregeetä.. pilven polttoa.. rastoja... siinä uudet harrastukseni.
Möin jopa kaiken natsimilitariani ja luovuin natsikotkalla ja SS-kokardeilla koristellusta mustasta nahkatakistani.
Vihdoin! Mukava tietää että Eurooppa on oikeasti ihana, hyvä, turvallinen paikka.

Joskus jopa askartelin ^moisia 'satiirisia' kuvia. Nyt vasta silmäni avautuivat omaan rasismiini kun aloin lukemaan helsingin sanomia.

HS: 
Soitimme Islantiin Odinin ylipapille: ”Suomen katupartiot, älkää tahriko kulttuuria jota ette ymmärrä." Hän ja muut Ásatrúarfélagiðn edustajat puhuvat muun muassa suvaitsevaisuuden ja luonnonsuojelun puolesta.

Luulin aina että Germaanisen mytologian Odin oli arvaamaton sekopää, ja jossain vaiheessa myös sodan jumala. Minun täytyy todella miettiä miksi jakelen blogissani tietämätöntä, rasistista älämölöä, olen ollut niin väärässä. Kiitos helsingin sanomat.. minua.. nolottaa.. korvia punottaa.. haluaisin valua maan rakoon.. ikuiseen kadotukseen jonnekin Hel:iin, missä en koskaan saa rakastaa vihollisiani ja suojella luontoa(?!!!)...

HS:
Seksuaalista häirintää kohdanneet kokoontuvat Narinkkatorille - Haluamme tuoda vahvasti esille, että seksuaalista ahdistelua on valitettavasti esiintynyt Suomessa kauan ennen vuotta 2015 


No eihän tässä sitten ole mitään ongelmaa. Alan todella epäilemään rasistista itseäni ja motiivejani.
Ilmoittauduin äsken paikalliselle metallityön kurssille, jotta voin pikimmiten opetella ja valmistaa jonkinnäköisen itseruoskintatyökalun. Ajattelin sellaista minikokoista ketjukuulanuijaa. Piirustuksieni mukaan sen saisi kätevästi viskattua ja upotettua olan yli selkänahkaan.

Tilasin myös helsingin sanomat. Lupaan täten että luen jokaisen artikkelin uskonnollisella hartaudella ja lupaan moittia itseäni kunnes liu'un ja luisun yhä kauemmas rasismista, paranen, eheydyn.

Olen ollut niin paha. paha, PAHA PAHA! ARGGH! Häpeän! Häpeän itseäni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti