keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Eurosiperia


Eurosiperia-fanit käyvät kuumana ja läähättävät ajatukselle Eurosiperiasta. Ne ryystävät päivittäin borssikeittoa samalla hyväillen itseään.
Monikertaviisumi vinkuu tullissa viikottain. Kovaan ääneen toistellaan kuinka "Putin tuomitsee Leninin, venäjä on konservatiivinen vallankumous, venäjä on järjen ääni dekadentin länsimaisuuden rinnalla, venäjä pelastaa euroopan jipii! I'm terribly sorry... I've just cum..".
"Ja käytävässä haisi kaalikeitto..". (Jostain Strugatskien kirjasta..)
Alla Pugatsova möykkää sensuellilla venakkoäänellään soittimesta millioon milioon alyh roz. Alkuperäinen neuvostoliittolainen kasarivinyyli tottakai.
Kuntoluokitus: Mint. (paitsi se Allan nimikirjoitus kannessa.)
Viikon ryyppyputken jälkeen samovaari herää eloon kuin disney-rainassa, katsoo silmiin ja kysyy vy gavarite pa-finski?

Euroopasta Siperian perukoille ylettyvä jättimäinen liitto, supervalta jonka ei tarvitsisi kumartaa kenellekään. Rauhaisaa yhteiseloa, pullo votkaa, pyy pivossa ja Lada 1200 remontissa. Samalla wanha Eurooppa pesisi meikkinsä, vetäisisi hameensa takaisin päälle, hoitaisi pois krapulansa ja ryhdistäytyisi. Venäjä ojentaa kätensä, nostaa nyyhkyttävän huoraeuroopan raiskauskellarin lattialta ja lohduttaa, no niin pikkuinen.. kyllä se siitä. tulehan.Romanttinen kutina ja taustavire jostakin suuresta..
Eurosiperia. Unelma. Kummallinen, humalaisen aamuöinen uni, ohimenevä väläys, idea, ajatus juuri ennen heräämisiä..
Missä se vastuuvapautuslomake on, helvetti.. ai tuossa..

Disclaimer:

Täh. Ai mitä mieltä olen asiasta?  Sen tiedän että ehdimme taantua maahanmuuton ja neekerisaation alla kivikaudelle sillä aikaa kun pari viiniä tissuttelevaa älykköä maalailee taivaanrantoja jostakin jättiEU:sta jolla on laiskiaisen pää ja karhun perse. Ja vaikkei taannuttaisikaan... venäjä on mitä on.
 Sen verran kivenkovia argumentteja lentää puolin ja toisin. en voi valita puolta koska olen vain ulkopuolinen tarkkailija. Katson mitä vuosikymmenet tuo tullessaan.

Jos ryssälässä olisi enemmän älymystöä ja vähemmän gangstereita niin toimisi. Mutta niitten geenipooli nyt tiedetään, pohjakuralla vetävät.
    Toisaalta, amerikkalaisuus, jutkut ja natoilut alkoikin jo kyllästyttää, aivan kuin ne olisivat universaalinen hyvyyden standardi. Venäjä viskaa musulmaanit ja neekerit pihalle, sillä aikaa kun eurooppa muuttuu arabiaksi, venäjä on tulevaisuus.

Niillä on kovat gansterin otteet, ja niitä ei haittaa potkia rättipäätä perseelle. Silloin eurooppakin kerjää veri vapisten apua polvillaan maassa, rikkinäisissä stay-upeissaan sateenkaarilippu perseestä tojottaen. Muutan neekerisaatiota pakoon japaniin tai venäjälle, juon sakea ja katson animea aamunkoittoon hirvittävässä tuiterissa, naureskellen euroopalle. Ratsastan satelliitilla alemmalla kiertoradalla ja twiittailen "läl-läl-lää homot ja heterot, onko ikävä Pekka Siitointa?".
   'Rosvovaltion' piti koitua venäjän kohtaloksi, mutta se koitui sen pelastukseksi, käsikynkässä kiinan kanssa. Aivan kuten ääretön hyvyys koitui Ruotsin tuhoksi. Maailmanhistoriaa kun maalaa isolla pensselillä, niin käy aina päinvastoin mitä luulisi. Liiat yksityiskohdat pilaavat kokonaisuuden. Räiskitään sitä maalia siihen saatanan kanvaaseen.
     Jäljellä on kaksi suurvaltaa; Euraasian yhdistyneet kansakunnat eli venäjä+kiina jne, ja öljysheikkien ja imaamien Eurabia.. Amerikka kuoli jo aikoja sitten. Lojuu jossain katuojassa vanhalle viinalle haisten.. Patrioottijärjestöjen pitäessä kontrollia syrjäkylillä... NRA forever, till the break of dawn baby.. whateva.. Et hop.. Minä lähden kaljakauppaan.
t: Feyris.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti