tiistai 26. tammikuuta 2016

Viestejä rintamalta #6
Edelliselle kalifaatin sotilaalle jonka vangitsimme, Tohtori Mengy-kun liitti pesukoneen tulo- ja lähtöletkut, oraaliin ja anaaliin tms, läpivirtaus.. Mainitsin jo silloin harkitsevani Mengyn potkimista lomalle jos moinen sadismi jatkuu.
  Eilen se päivä sitten koitti.
Olemme piirittäneet Iisalmen Autonomista Kalifaattia nyt jonkin aikaa ja tunkeutuneet jo jonnekin Siilinjärven paikkeille. Viikonlopuksi palasimme upseeristoni kera Kuopion rauniokaupunkiin väliaikaiseen kenttäbunkkeriimme jossa myös Mengy-kun harjoitti kokeitaan.
   Emme tottakai ole ratifioineet Eurabian Dhimmisopimusta, mutta muistelisin siinä olevan luvun joka käsittelee nöyryytyksestä, kidutuksesta ja väkivallasta pidättäytymistä valloittajia kohtaan.
Luulen että tohtorimme on degeneroitunut ja luisunut väkivallan käsitteen yli ja saavuttanut jonkinlaisen lapsenomaisen tilan jossa väkivalta on hänelle vain leikkiä, ja musulmaanit leluja.Helvetti.. Puistattaa kirjoittaa tätä.

Mengy oli tietämättäni pitänyt muutamia itse kaappaamiaan vankeja nälässä yksitoista päivää pelkällä vesikuurilla, ja tämän jälkeen..
  ...Tarjonnut heillä tulikuumaa keittoa.

En edelleenkään tunne sympatiaa maanvaltaajia kohtaan mutta.. Nälkiintynyt ihminen syö mitä tahansa, automaattisesti, kuin kone..
  En ehtinyt ajoissa paikalle lopettamaan moista farssia;
Musulmaanit imivät kitusiinsa tuota lähes kiehuvaa litkua ja huusivat kivusta. Heidän suidensa limakalvot olivat palovammoilla, he itkivät, heittäytyivät maata vasten ja huusivat, rukoilivat saastaista profeettaansa, jumalaansa, kerjäsivät lääkintämiestä, ja söivät lisää hulluuden partaalla.
Mengy ojensi heille vettä.
Kuulin myöhemmin Mengyn ujuttaneen veteen tabascoa tai muuta sellaista..

Tällä kertaa uskaltauduin kysymään mitä lääketieteellisiä sovelluksia tästä mukamas saat irti vai kidutatko näitä elukoita huviksesi. Meni hämilleen, punasteli, ja lopulta änkytettyään tohtorijargonia juoksi karkuun häpeissään.

Kaarti löysi hänet myöhemmin kortteeristaan, sänkynsä alta itkemästä. 
Voitko kuvitella, huoh. Hulvaton karakteeri tämä mystinen bishōnen. Ystävystyimme jo nuorena, vallankumouksen aikoihin, kun syöksimme punaviherpersepaviaanit vallasta. Tunnen hänet, mutten käsitä mitä hänelle tapahtui vuosien varrella.

Noh, hänellä on omat traumansa.


Saatana. Lähetin hänet aamuyöstä takaisin etelään, Impivaaraan hermolomalle viikoksi. Meillä ei ole varaa irroittaa joukkoja, mutta Mengyllä on henkilökohtainen Motorisoitu Kaartinsa. Mahdollisimman nopeasti läpi joutomaan, jossa ei sandnigger berserkereitä pahemmin näy mutta kumminkin. Luovutin hänelle toki pari lumilinkoa keulille avamaan taas tiet.

Niin, se tilannekartta jonka lupasin.
♥♥♥:lla, Feyris
P.S.
Olen liian ylpeä kerjätäkseni apua Eurosiperian Yhdistyneiltä Kansakunnilta. En halua madella heidän edessään. Minulle he ovat vieläkin vain ryssiä ja kinuskeja. En tiedä mitä tehdä jos asiat menevät toisin ja Eurabia saa jostakin lisäpotkua nyt niin höllään otteeseensa. Impivaara olisi.. vaarassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti