tiistai 19. tammikuuta 2016

Devil bitches of the SSTyylikästä..
....Mutta täällä kotosuomessa melko harvinaista. Täällä jopa alakulttuurit ovat poliittisesti korrektia tissien läpsyttelyä ja hyssyttelyä..
....Suomessa... musta huumori tarkoittaa 'vauva mikroaaltouunissa' tai 'persut = natsit'...Todella ala-arvoista.. Orjarodulle sopivaa, säälittävää, virallisen linjan mukaista, mielikuvituksetonta räpeltämistä. Konsensus.
Selkärangattomia pelkureita.
Tabuja ja symboleja pelkääviä lampaita.- No äläs nyt Feyris. Kyllä minä kerran sanoin tissit. Yleisön edessä. Pelotti helvetisti etukäteen. Kaamea ramppikuume, että mitähän ne minusta ajattelee. Ehkä menettäisin kaikki ystäväni jos julkenen sellaiseen rietasteluun. No niinhän siinä sitten kävi ettei kukaan ottanut minua enää keikalle ja kaikki hylkäsivät minut. Velloin itsesäälissä, yksin, työttömyystuella, katsellen slummiyksiöni seiniä, haistellen maksalaatikkoa ja silsaisia varpaanvälejäni.
Silloin alkoivat ne ajatukset..
Aina kun katson peiliin, minun tekee mieleni viillellä kasvojani partaterällä.. hitaasti. ilmekään värähtämättä.. Joku päivä vielä toteutan sen. En kestä tätä pullataikinaa joka minua tuijottaa takaisin..
Haluaisin kuolla hitaasti ja kivuliaasti. Mutta ensin häpäistä lihani, sieluni ja imagoni, nussimalla mutaa kuralammikossa, alasti, kulkien kadulla ruuhka-aikaan viilleltyine kasvoineni ja pelotella ihmisiä. Siinä ne sitten katsoisivat kauhuissaan. 'Tuo on se koomikko. Hirveää. Se on menettänyt järkensä.'
Joku päivä.. teen sen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti