sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Arachnoperseimplantti


Valovuosia matkustanut muukalaisrotu vaatii turvapaikkaa 500 miljardille hämähäkkimäiselle pakolaiselleen palloltamme. Aiotko vieläkin sanoa "meidän kaikkien täytyy pitää yhtä. ...Olemme samanlaisia. ....Eihän minuakaan olisi ellei Ruotsi olisi ottanut vastaan isoäitiäni..."...Olemmeko vieläkin kaikki yhtä lailla galaksimme maailmankylän asukkaita, veljiä, vai et kai ryhdy hirvittäväksi rasistihirviöksi ja tartu haulikkoon? hä? mitä? hä? tä? Missä menee se raja, kun terve järkesi ja geneettinen perimäsi sanoo Me tai He. Löytyykö moista rajaa?- HHnngghHH! Sinun mielipiteelläsi ei ole väliä, säälittävä rasistin reppana. Voit vaikka jatkaa napasi kaivelua. Mene keittelemään saludoasi ja juomaan keskiolutta. Kansainvaelluksiahan on aina ollut. Linnunradan Punainen Risti aikoo asuttaa pakolaiset poikkeuslailla valitsemiinsa Maan kaupunkeihin. Maan Protektoraatin Yhdistyneet Puolustusvoimat Rasistiset mielisairaat valittajat rahdataan Marsin vankileireille pakkotyöhön ja uudelleenkoulutukseen.Ihmiset muutenkin ovat niin out. Muukalaisten kulttuuri on paljon ihanampaa, elävämpää ja edistyneempää.
Serkkuni otti jopa arachnoperseimplantin, koska isot hämähäkkimäiset takamukset ovat nyt in. Ja tietenkin että pystyisi lisääntymään heidän kanssaan. ...Ja ettei häntä käytetä muonakarjana kuten meitä muita jotka emme tee valintaa.


Pssst.. Hän ja Arcturuslainen miehensä aikovat naimisiin ensi vuonna. Aah.. Arcturuslaiset miehet. Niin jotain muuta kuin tylsät maan juntit. Useimmat maalaiset eivät ole edes käyneet kuuta pidemmällä, hahah, ällöttävää. Matkailu avartaisi heidänkin sulkeutunutta maailmankatsomustaan. Ymmärtäisivät piruparat jotain elämästä ja universumista. Ei ihme että ovat noin rasistisia. Hyi.- No eivätpä nuo Arcturuksen soilta kerätyt saatanan loiset itsekään ole matkustaneet kertaakaan elämässään omia kotipesiänsä pidemmälle. Ne on nimittäin Harmaat muukalaiset jotka rahtaavat heitä tänne Maahan omilla aluksillaan. Loiset ovat hädin tuskin keksineet tulen. Minun mielestäni tämä on invaasio jolla on jokin hämärä tarkoitusperä.

- RRRRASISTI!!! RAAAASISTIIII RASISTI RASISTIIIIIIIRGHH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti