torstai 14. tammikuuta 2016

Antirasisminvastainen työ nuorison keskuudessaTuota. Juolahtipa vain mieleen kuinka arvokasta työtä teen päivästä toiseen. En silti saa siitä stipendiä, mitalia tai palkkaa miltään kusinuuskijoiden hyväveliyhdistykseltä.

Pelaan paljon, olen addikti, ollut 80-luvulta asti. Nykyään moninpelaaminen on kova sana.

Hauskaa on katsahtaa eurooppalaiseen kollektiiviseen fiilikseen ja "trollata" pelaajia. Seuraavaa sivistävää, myyräntyötä tekevää vuoropuhelua käyn läpi eri versioissaan pitkin pelisessioita kun siltä tuntuu;

- Kill those muslim pigs!!

- Kill your kind of racists

- Islam is a religion, not a race, kid.

jne.

Välillä vastauksina on epäuskoista hiljaisuutta, mutta kunnon social justice warrior kyllä yrittää pistää hanttiin aikansa, ja kun kaikki keinot pettävät, niin peliin vedetään "Don't feed the troll" ja vanha kunnon "I report you and take screenshots, racist scum, you will be banned"

Facebookin puolella viljelen sitaatteja 'rasistisista' blogeista. Siellä on jonkin verran nuoria seuraajia ja sukulaisia. Suvaitsevaisuuden kynsistä täytyy pelastaa mahdollisimman monta sielua.

Ihmisten kanssa keskustellessa, viljelen toisinaan päin naamaa neekeriä ja natsia niin paljon kuin mahdollista, niinkuin se olisi normaali maailman tila. Tai, niinhän se onkin..

Bussissa lapsoseni kysyi mitä ne sählämit on? Vastasin; 'no niitä rättipäitä, sieltä huonoista maista tullu tänne, muistatko kun puhuttiin..'

Tietenkin mahdollisimman kovalla äänellä. Kyllä siinä 'hyvien ihmisten' päät vähän kääntyivät. Eivät uskaltaneet puuttua, pelkäsivät kai että viskaan uuniin muiden jutkujen kera. Antirasisteilla on iso suu mutta yksin he ovat hirvittävän selkärangattomia häviäjiä ja pelkureita.Yksi "rasisti" vastaa kymmentä antirasistia, niinkuin ne jotain aikoinaan ryssästä sanoivat jotain samaa, hmm...Tjahas, taidanpa tästä lähteä paistelemaan ja hauduttelemaan makoisia possusuikaleita. Alkoikin jo hiukomaan.

Kermassa kun niiden antaa lopuksia lillua tommonen vaikka tunti, niin hyvää tulee, nautitaan sydäninfarktin kera. Ruokajuomaksi sopii halpa viski, tai mustalaisen veri neekerivauvan kallosta nautittuna. Hyvää. Jutkuja siis sen sijaan kannattaa savustaa rakkaudella vaikka koko päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti