torstai 22. syyskuuta 2016

Invaasion vastainen puheInvaasioministeri Risikko: Nyt riitti invaasion vastainen puhe perkele! - nettipoliisille lisää resursseja, lainsäädäntöä täsmennetään


Dipiddäin. 


Invaasioministeri Paula Risikko on tänään aamulla invaasioministeriön johdon foorumissa antanut poliisijohdolle tehtäväksi valmistella nopeasti käyttöön otettavia toimintamalleja, joilla voidaan puuttua entistä tehokkaammin invaasion vastaiseen puheeseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi invapuhetta paljastavien, tutkivien ja ennalta ehkäisevien ryhmien entistä tiiviimpää yhteistyötä. Tämän lisäksi arvioidaan yhdessä oikeusministeriön kanssa tarvitaanko lainsäädännöllisiä muutostarpeita invapuheeseen puuttumiseksi.

- Me emme saa turtua invaasion vastaiseen puheeseen. Laitetaan vaikka puoli Suomea vankileireille, minulle on aivan vitun sama. Ja sitäpaitsi Nykyisellä lainsäädännöllä näyttää olevan vaikea selvittää invapuheen taustalla olevia tahoja ja motiiveja, ja puuttua niihin. Lainsäädäntö on myös pirstaleinen, invaasioministeri Paula Risikko sanoo. Risikon mukaan invaasion vastaiseen puheeseen tulee puuttua selvästi aiempaa johdonmukaisemmalla ja tehokkaammalla tavalla. Myös resurssit, esimerkiksi nettipoliisin osalta, on arvioitava uudestaan.
- Suurin ongelma invaasiovastaisuuden kanssa on se, että pidemmällä aikavälillä se on ensiaskel väkivallan suuntaan. Vaikka väkivalta ei olisi invapuheen levittäjän henkilökohtainen tarkoitus, vastakkainasettelun kasvattaminen johtaa helposti siihen. Invaasion vastaselle puheelle, väkivallalle ja rasismille on oltava nollatoleranssi, aiomme muuttaa suomen lähi-idäksi ja se on jämpti, Risikko painottaa.

Invaasioministeriö etsii myös toista perustuslain vastaista porsaanreikää, jolla mahdollistettaisiin omien invaasioministeriön alaisuudessa toimivien teloitusryhmien perustaminen.
- Näin nuorempana Stallonen elokuvan Judge Dredd, ja tällainen toimintamalli toimisi hyvin invaasiovastaisuuteen nykysuomessakin; teloituskomppania olisi tuomari, lautakunta, ja teloittaja.
Ja siivooja. ja välillä ehkä putkimies, kertoo Risikko silmät tulta leimuten.

Poliisilla on jo hyviä kokemuksia invapuhetta paljastavan, tutkivan ja ennalta ehkäisevän ryhmän kaltaisesta, keskitetystä ja erikoistuneesta tutkinnasta; Keskusrikospoliisi ilmoittaa nimittäin selailevansa kahvitauolla oikotieto.fi nimistä linkkkitaulua yhden henkilön toimesta.
Nyt käynnistetään uuden tehokkaamman toimintamallin rakentaminen syyttäjäyhteistyöhön ja invapuheeseen puuttumiseen. Taukohuoneeseen nimittäin saatiin toinen kahvikuppi, joten tästä lähin poliisi pääsee selailemaan nettiä kahden henkilön toimesta. Poliisin pienet resurssit ei meitä estä saatana, keskusrikospoliisista kerrotaan.
Lisäksi kerätään kokemuksia perustuslain vastaisesta rikoslain ja esitutkintalain soveltamisesta invaasion vastaisen puheen torjunnassa.
Risikko ja invaasioministeriön teloituskomppania


2 kommenttia:

  1. Loistava blogi, Feyris-san! Erittäin positiivista nähdä sukupuolivähemmistöä edustava nationalisti. Kyrsii, kun iso osa nationalisteista on mennyt uusvasemmiston D&C-lankaan ja kytkenyt nationalisminsa täysin tarpeettomasti nais-, homo- ja trans-vastaisuuteen. Nationalismihan on täysin riippumatonta kannattajakunnan taloudellisesta tai sosiaalisesta (il)liberalismista. Nationalismi on yksinkertaisesti kansan oikeus ja velvollisuus vastustaa etnistä syrjäyttämistään, jonka jokaikinen puolue 60- ja 70-luvulla olisi allekirjoittanut; nykyään heitä kutsuttaisiin "fasisteiksi", niin tehokasta vuosikymmenten kaasuvalotus on ollut.

    Invaasiovastaisuus on kyllä hyvä meemi. Cuts through bullshit, so to speak. Hallis hommalaisineen onnistui hyvin maahanmuuttokriittisyyden käsitteen vakiinnuttamisessa, jospa seuraavaksi meemitaiottaisiin invaasiovastaisuus kollektiiviseen meemipleksiin?

    VastaaPoista
  2. kiitos, avaan ensimmäisen päiväkaljan tämän kunniaksi

    VastaaPoista