torstai 22. syyskuuta 2016

Paranoidi MilitanttiParanoidi militantti taistelee haamujansa vastaan, "vihapuheet" ja muut täytyy kuulemma kitkeä. Siinä on jotakin todella hellyyttävää. Kuin lapsilauma pihalla etsimässä tonttuja tai mörköjä taskulamppujen kanssa. He tietävät ettei homma ole todellista, mutta tekemisen meininkiä löytyy ja siihen uhrataan paljon aikaa ja energiaa.
Kun sitten haluaa puhua oikeista ongelmista, kuten vaikkapa naapurin Ernestin kiusaamisesta porukalla, niin katseet kääntyvät vaivaantuneena pois, alkaa totaalinen ignoraaminen ja puheenaiheet vaihtuu viimeisimpään maa aikojen alussa-leffaan. Sitten sitä käy itsekin miettimään miksi Sera on niin ylimielinen, pomotteleva, egoistinen paskasaurus.. mutta mistäs me puhuttiinkaan niin tuota--

Haluaisin päästä nykyaikaisen fasistipoliitikon pään sisään, että miksiköhän tuohon vihapuhekieltelyyn on lähdetty. Minkälaisen persoonan imee puoleensa moinen kieltely ja isottelu. On ne vissiin hurjia pelimiehiä ja naisia nuo paula risikot, rusakot ja risukot.

Lähitulevaisuudessa, tosin, kun liikaa kiinnostuu aiheesta, ehkä paranoidin militantin paramilitantit paranoidit tekevät lopun kyselyistäsi.
Joten kunnon kansalainen lopettaa moisen funtsailun..

ja kiinnostuu..

jalkapallosta..
viinasta..
autoista... naisista...
työnteosta.... iltasanomista...


Paitsi jotkut.

Paranoidit militantit ja paramilitantit paranoidit eivät tietenkään tiedä heidän joukkoihinsa soluttautuneen monia vieläkin ovelampia pelimiehiä ja naisia. Kylmiä.. kovia.Thank you.

Illuminati-senpai loves you all
Liberal institutions cease to be liberal as soon as they are attained: later on, there are no worse and no more thorough injurers of freedom than liberal institutions. Their effects are known well enough: they undermine the will to power; they level mountain and valley, and call that morality; they make men small, cowardly, and hedonistic -- every time it is the herd animal that triumphs with them. Liberalism: in other words, herd-animalization.

 - Joku typerä ateistilammas


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti