tiistai 27. syyskuuta 2016

Piirroshahmon ajojahti #3


- Jo neljättäsataa jaksoa julkaistua dementoitunutta sillisalaattia "Animesitaatit" uhkaa lopetus. Paula Risikon toisinajattelijoiden teloitus- ja metsästysryhmä on lähettänyt kovasanaisia kehoituksia sulkea tämä niin sanottu alt-right julkaisu.

Meillä on langan päässä itse blogi-isän..emänt.. mikä lie onkaan. Aiotteko lopettaa julkaisun muutaman epäilyttävän, vihaisen yhteydenoton takia? Onko itse Blogger ollut teihin yhteyksissä? Miksi päätitte edellisen blogimerkinnän merkitsevästi sanoin "hyvästi"?


- Eheeeen helvetissä aio lopettaa.
Blogger ei ole ottanut yhteyttä.
Päätin edellisen merkinnän hyvästeihin koska en keksinyt sen enempää kirjoitettavaa ja täytyi hakea jääkaapilta lisää olusta.
Älkää kutsuko blogia alt-rightiksi, en tiedä mitä se on, mitä se tarkoittaa, enkä halua tietää.

Mutta juu, en aio lopettaa. Kirjoitellaan kun se niin rentouttaa. Olen oman elämäni herr.. naine.. mikä olenkaan, mutta ohjaksissa.

Tuolla on jotain bella-blogeja, ja ihmiset jopa lukevat niitä. Pikkuleipien väsäämistä, virttyneiden farkkujen piparinkäryistä nuuskintaa, tofumössöä, ja tukankiharrusta napalmilla, PÄIVÄSTÄ TOISEEN.
  Ei helvetti. Kyllä minäkin siinä tapauksessa aion kirjoitella tätä tajunnanvirtaa, tuopahan vähän diversiteettiä.
Kyllä maailmaan paskanjauhantaa mahtuu.
Ootas nytte, tämä vuodatus jatkuu. Tässä tämänpäiväinen ote bella-blogeista:
"Mulle elämässä on tärkeintä kohdata ja pitää huolta ihmisistä, eläimistä ja luonnosta. Tästä meidän kodista, joka on ihan mielettömän kaunis."

 Puistattaa..


Ja vielä tuota että jos saan lähettää paula risukoille, liima andersoneille ja muille helvetin sananvapaustaistelijoille terkkuja niin; menkää imppaamaan sitä liimaa vallattuihin taloihinne, saatanan hupparitekoneekerit, se tekee teille vain hyvää, ja yhteiskunta saa jatkaa rauhaisaa eloaan kun ette tuo saastuneita, pimeitä, sairaita ajatuksianne päivänvaloon.
Suonette anteeksi, mutta lähden nyt avaruuteen katsomaan onko Timo siellä.Hän on minulle edelleen velkaa säkillisen maapähkinöitä. 

.
.
.  
- Siinä siis Feyriksen seikkailut blogien ihmeellisessä maailmassa. Huoh. Ei se tuosta parane tai pahene, joten älkää turhaan soittako studioon aiheesta, hyvät kuuntelijat.
Seuraavana vuorossa hieman kevyttä musiikkia jonka jälkeen pseudopoliittinen vilkaisu kansanliikkeeseen joka haluaa sanojensa mukaan tuoda hakaristin alkuperäisen merkityksen takaisin.
Toivotaan siis pojille onnea, sitä he tarvitsevat.. heh heh. Noniin,


Take it away, LailaEi kommentteja:

Lähetä kommentti